Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu Gün FM’de Gazeteci İsmail Akar’ın konuğu oldu.

Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada

        Bakan Eroğlu Bizde koltuk mevki makam hırsı olmaz’

 

Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu Gün FM’de Gazeteci İsmail Akar’ın konuğu oldu.

 

Vatandaşlarımız daha dikkatli ve duyarlı olmalı

Salgınla ilgili ülke çapında olduğu gibi ilimizde de tüm yetkililerin azaltmak için büyük bir gayretle çalıştıklarını söyleyen Eroğlu, “Tüm sağlık çalışanlarına gönülden teşekkür ediyorum. Onlar büyük fedakarlıkla görev yapıyor, gece gündüz çalışıyorlar.

Vatandaşlarımızın da sağlık çalışanlarımıza yardımcı olmaları lazım. Ben ilimizle ilgili Sayın Valimizden ve sağlık yetkililerinden bilgi aldım. Şunu söyleyebilirim ki ilimizde Covid 19 vakaları şu anda yüzde 50 azaldı. Bu çok güzel bir müjde. Bunda düğünlerle ilgili alınan kararların yerinde olduğunu gösteriyor. Duyarlı davranan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Bu iş şakaya gelmez. Bana bir şey olmaz dememek lazım. Maske, mesafe ve hijyene dikkat etmeliyiz. Bizim zaten dinimizin temeli temizliktir. Temizlik imandandır. İnşallah bu sürece dikkat ederek bu salgın daha da azalacak Daha dikkatli ve daha duyarlı olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.



“Su olmadan temizlik olmaz” diyen Eroğlu, “Tüm Türkiye de olduğu gibi Afyonkarahisar’ında su sorununu çözdük.Sandıklı ya yapacağımız iki baraj ile sulama ve içme suyu meselesini halletmiş olacağız” dedi.





 

Basın Yayın Derneği Sevgi Yılına sahip çıktı

Türkiye her daim Azerbaycan’ın yanında diyen Bakan Eroğlu, “Biz haklı davasında Azerbaycan’ın yanında yer alıyoruz. Ermenistan ve ABD Rusya hatta Avrupa ülkeleri Ermenistan’a Karabağ’dan çekilmesini isteyecek.O topraklar Türk yurdudur” dedi.

Sevgi yılını anlatan Bakan Eroğlu ‘Bu ay Tabiat Sevgi  ayıdır.Sevgi yılına basınımız büyük destek verdi.Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt ve yöneticilerine bu katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum.Ayrıca Vali Yardımcımız Dr. Mehmet Boztepe çok emek veriyor mesai harcıyor.Kendisine takdirlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

 



 

Sezen’e Teşekkür

Afyon siyasetiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Bakan Eroğlu’ İl Başkanımız Hüseyin Sezen zorlu bir vazifeyi başarı ile yerine getirdi.İktidar partisinin İl Başkanı olmak zor bir iştir.Sezen layıkı ile görev yaptı ve affını istedi.Ak Parti de koltuk mevkii makam dan daha ziyade hizmet etme yarışı vardır.Bu makamlar gelip geçicidir.Baki kalan yapılan hizmetlerdir. Şu anda 4 aday var.Partinin içinden gelen ve Ak Parti terbiyesi almış.Bu kardeşlerimizden birisi bugün veya yarın görevlendirilecek. Eser, Kaya, Beder ve Uluçay Genel Merkeze gitti kendilerini ifade ettiler.Şimdi biz vekillerinde düşüncesi alınacak ve İl Başkanı kararı çıkacak’ diye konuştu.

 

Belediye hizmetlerini takip ediyorum

Seçimler zamanında Belediye Başkanı Zeybek’e oy istenmesi esnasında Belediye’de özel bir odam olacak bana her zaman ulaşacaksınız. Şu an öyle bir oda var mı ? sorusuna Belediye çalışmalarını yakından takip ettiğini anlatan Prof.Dr.Veysel Eroğlu, “Başkan Mehmet Zeybek çalışmalarını yakınen takip ediyorum.Güzel hizmetlerine de devam ediyor.Özel odam yok ama Başkan’ın odasında gerekli istişareleri geldiğim zaman zaten yapıyorum.Ayrıca üç ayrı danışmanıma ve bana telefon ile ulaşan kardeşlerimizin her türlü dertlerinde yanlarında oluyorum.Olmaya çalışıyorum.Biz hizmeti ibadet olarak görmekteyiz” dedi.