Ak Parti İlçe Başkanı Metin Balaban: İscehisar Devlet Hastanemize Tomografi ve MR Merkezi kurulacak

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Ak Parti İlçe Başkanı Metin Balaban: İscehisar Devlet Hastanemize Tomografi ve MR Merkezi kurulacak

 İscehisar Ak Parti İlçe Başkanı Metin Balaban ,İscehisar Anadolu Ajans Muhabirine yaptığı açıklamada İscehisarhisar Devlet hastanesine hayırsever işadamı merhum Kara Mehmet Mermerin kurucusu Mehmet Özcan'ın isminin verileceğini belirterek,  Özcan'ın oğlu Remzi Özcan'ın talebi ile MR ve tomografi Merkezi alım masraflarının Karamehmet Mermer tarafından üstlenileceğini söyledi.

Başkan Balaban sözlerine şöyle devam etti;

“İscehisar Devlet Hastanesi ile ilgili taleplerimizi Afyonkarahisar Ak Parti milletvekillerimiz Profesör Doktor Veysel Eroğlu, Ali Özkaya İbrahim Yurdunuseven’e ilettik.

Hastanemize Yardım eden Işadamı Remzi Özcan'ın talebini vekillerimiz Sağlık Bakanı Dr Fahrettin Koca ve bakan yardımcımız Halis Eldemire ilettiler,sonucun olumlu olması hepimizi sevindirdi. Böyle önemli bir ilçede ve konumda bulunan  İscehisar Devlet Hastanesi'nin bu hale gelmesinde emekleri olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ,Sağlık Bakanımız Dr Fahrettin Koca bakan yardımcımız Halis Eldemir ,Afyonkarahisar milletvekillerimiz Profesör Doktor Veysel Eroğlu Ali Özkaya,İbrahim Yurdunuseven önceki dönem il başkanımız Hüseyin Sezen ve İlçe Parti yönetimimize, İlçemiz için desteklerini esirgemeyen işadamımız Karamehmet Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Özcan'a teşekkür ediyoruz

İscehisar ımız  ve insanlarımız her şeyin en iyisine layık.İscehisar ve İscehisar’a Hizmet  için durmak yok yola devam “ dedi.

İscehisar Ak Parti İlçe Başkanı Metin Balaban Hastanenin eksiklerinin giderilmesi ve kapsamının genişletilmesi ile birlikte en kısa zamanda Açılışını yapacaklarını da belirtti.