Van'da üç gün önce başlatılan Yıldırım- 10 Norduz Operasyonunda Afyonkarahisar-İhsaniye-Alcalı Köyünden Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Uyar şehit oldu.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bir otel daha açıldıAfyon'da bir otel daha açıldı

Van'da üç gün önce başlatılan Yıldırım- 10 Norduz Operasyonunda Afyonkarahisar-İhsaniye-Alcalı Köyünden Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Uyar şehit oldu.

 

İçişleri Bakanlığı, bir yüzbaşı ile iki uzman çavuşun şehit olduğunu bir yarbayın da yaralandığını duyurdu. Afyonkarahisar Ihsanİye İlçesi Alcalı Köyü Nüfusuna Kayıtlı Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Uyar operasyonda şehit oldu.



AFYONHABER olarak, Aziz Şehidimize Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve milletimize sabır ve başsağlığı diliyoruz.

 

İçişleri Bakanlığı'nın açıklaması şöyle:

"Yıldırım-10 Norduz Operasyonu kapsamında; Van Çatak ilçesi kırsalında 3 teröristin ölü olarak ele geçirildiği operasyonda, bir Jandarma Yüzbaşımız ile iki Jandarma Uzman Çavuşumuz şehit olmuş, bir Jandarma Yarbayımız yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kaderli ailelerine baş sağlığı, yaralı yarbayımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun."

 

Afyonkarahisar'a Şehit ateşi düştü

Operasyonda Afyonkarahisarlı Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Uyar şehit oldu. Şehit Uyar'ın Ailesinin 15 yıl önce Eskişehir'e taşındığı Ailesi'nin isteği üzerine Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde defnedileceği bildirilerek.Şehit J.Uzm.Çvş.Yusuf UYAR'ın 2015 yılında Uzman Çavuş olarak görve başladığı evli olduğu öğrenildi.