Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı’ndan istifa eden İsmail Kumartaşlı’nın yerine Malul Gazi Emre Öztürk getirildi.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı’ndan istifa eden İsmail Kumartaşlı’nın yerine gelen isim belli oldu.



Derneğin Yönetim Kurulu, oy birliği ile Malul Gazi Emre Öztürk'ü Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçti..
 

Öztürk, sosyal medya üzerinden şu paylaşımda bulundu: “24 Ağustos 2020 tarihi itibariyle dernek yönetimimizin oy birliği kararı ve genel merkezimizin tensipleri ile Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığına seçilmiş bulunuyorum. Allah bu kutlu yolda yar ve yardımcım olsun" Diyerek "İsmail Başkanımızın üzerimde emeği çok fazla bu bir bayrak devir teslimi.Gerçekten yıllardır hiç durmadan camiamız için fahri olarak hizmet etti. Hatta beni o yetiştirdi. Sağlık sebeplernden dolayı geçtiğimiz günlerde tüm Şehit ailelerimizden, Gazilerimizden ve kanuoyundan müsade ve helalllik isteyerek Dernek başkanlığı görevininden istifa etti. Yönetim olarak yedek üyelerimizden sıradaki üyemizi yönetimimize aldık oluşan 5 kişilik yeni yönetim kurulumuzun tüm üyelerinin oy birliği ile derneğimiz Şube Başkanlığı görevini teslim aldım.Tabi İsmail başkanım,abim kadar bu hizmeti yapamayız çünkü o çıtayı çok üst noktalara getirmişti.Onun bıraktığı yerden ben ve yönetim kurulum ile üyelerimize en güzel hizmeti vermeye çalışacağım.İsmail Başkanım,abime bu güne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.O bizim her zaman gönlümüzün başkanı olarak kalacaktır."dedi...

 

Emre Öztürk Kimdir.

Emre Öztürk 20-02-1988 tarihinde Afyonkarahisar Merkez'de dünyaya geldi.Askerlik Hizmetini KKK lığı Ege Ord.K.lığı Muh.Tb.K.lığı Kh.Bl.K.lığı İZMİR NARLIDERE de 1989/2 tertip Mu.Çvş. Olarak yaparken 13-03-2010 tarihinde eğitim esnasında geçirdiği kaza esnasında yaralanarak Ord.Vaz.Malulü Gazi olarak terhis edildi. Ord.Vaz.Malulü Gazi Emre Öztürk evli 2 çocuk babası'dır.