Afyonkarahisar Belediye Meclisi toplandı. Toplantıya koronavirüs tedbirleri dolayısıyla sosyal mesafe kuralları gereği misafir kabul edilmedi.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

        Afyonkarahisar Belediye Meclisi toplandı. Toplantıya koronavirüs tedbirleri dolayısıyla sosyal mesafe kuralları gereği misafir kabul edilmedi.



 Kullanım hakkı belediyemizde olan Kocatepe Spor Kompleksi içerisindeki Zafer Stadyumunu 2020-2021 sezonunda kullanma talebinde bulunan Spor kulüplerinden alınacak kullanım bedelleri oy birliği ile kabul edildi.

          Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Organize Sanayi Bölgesine taşınacağından dolayı Belediye Otobüs seferlerinin okul giriş ve çıkış saatlerinde okul önünden geçecek şekilde düzenleme yapılması ile ilgili Trafik Komisyon Raporu oy birliği ile kabul edildi. Kadastro Müdürlük binasına giriş ve çıkışların yapıldığı Ali Çetinkaya Bulvarı üzerindeki giriş çıkışların iptal edilerek binanın batı kısmındaki Sokaktan giriş çıkışların yapılması ile ilgili Trafik Komisyon Raporu oy birliği ile kabul edildi.

          Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporlarının da görüşüldüğü toplantıda Coğrafi Bilgi Sistemleri ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunda belirtilen Yençok=Serbest ibaresinin kaldırılarak kat yüksekliklerinin belirlenmesi hakkında Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporu oy birliği ile kabul edildiBelediyemiz sınırları ve mücavir alan sınırları içerisinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine verilecek olan eğitim yardımının/desteği miktarının ve süresinin belirlenmesi hakkında teklifin Eğitim, Kültür Gençlik ve Spor Komisyonunda  görüşülmesi kararlaştırıldı.