HDI Afyon Belediyesi Koçu Can Sevim, Basketfaul.com sitesinden Ece Ergez ve Necip Kapanlı'nın konuğu oldu...

Gözden kaçırmayın

Afyonspor, Altınordu maçına hazır!Afyonspor, Altınordu maçına hazır!



HDI Afyon Belediyesi Koçu Can Sevim, Basketfaul.com sitesinden Ece Ergez ve Necip Kapanlı'nın konuğu oldu...



İşte Can Sevim'den pasajlar...



* Geçen sezon zor günler geçirdik, Eylül ayında hala belirsizlik vardı. Cömert Küce elini taşın altına sokup kulübün yaşamasını sağladı. Bütçemiz küçüktü, pazar daralmıştı, kadro kurarken zorlandık. Kapanma noktasına gelmiş kulübe gelirken kafalarında soru işaretleri vardı ama oyuncuları inandırdık. Hayali olan genç oyuncular bize iyi bir sezon yaşattı. Lig erken sonlandırılmamış olsa kazanabileceğimiz 4-5 maç daha vardı.

* Geçen seneki kadrodaki oyuncularımızın iyi transferler yapması, bu sezon işimizi kolaylaştırdı.



* TBL'den beri Afyon'dayım. Ben kulübü sahiplendim, kulüp de bizleri sahiplendi. Cömert Küce'yi zor dönemlerde yalnız bırakmayı hiç düşünmedim.

* Sponsorumuzun desteği çok değerli ancak Afyon'dan daha fazla destek alsak daha iyi altyapı kurarız. Kulübün hala borçları var.

* Gerçekçi olmak lazım. İlk hedefimiz ligde kalmak, sonrasında Avrupa Kupalarını zorlamak. Ligin en düşük bütçeli takımıyız ama bu, kötü takım olduğumuz anlamına gelmiyor.

* Bütçemize uygun ama iyi yabancılar aldık. Bu sezon Egemen'den patlama bekliyorum. Ayrıca Efe, Berke, Utku, Sinan, Ekrem bütün gençlerden büyük beklentilerimiz var.

* Bu sezon daha kontrollü oynayacak, yarı saha basketboluna uygun bir kadro oluşturduk.

* Lig eksik takımla oynanırsa son haftayı da maç oynamayacak olursak, kaderimizi başkaları tayin edecek. Bu bir handikap. 



(Röportajın tamamı videoda)