Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Partisinin 13.Olağan Büyük Kongresini Afyonkarahisar’da başlattı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Partisinin 13.Olağan Büyük Kongresini Afyonkarahisar’da başlattı.





Şuhut, Sandıklı, Dinar, Kızılören ve Hocalar ilçesinde gerçekleşen kongrelerde konuşan Milletvekili Taytak, ‘İstiklal için birlik, İstikbal için dirlik.





Kazanan Türkiye olacak’ sloganıyla kongrelerin devam ettiğini söyledi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar teşkilatında ilçe kongreleri başladı. İlçelerde yapılan tüm kongreler koronavirüs (covid 19) tedbirleri altında, sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirdi.



İlk İlçe Kongrelerini 98 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının milli mücadelenin en önemli safhası olan Büyük Tarruz’un başladığı topraklar olan Şuhut’ta gerçekleşti.



Şuhut İlçe Kongresi’ne divan başkanlığı yapan Milletvekili Taytak, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, il yönetimi ve delegeler katıldı.



Şuhut Kongresi’nin ardından Sandıklı, Dinar, Kızılören ve Hocalar ilçelerinde kongreler gerçekleştirildi.

 

Kongrelerde Bahçeli’nin mesajı okundu

Kongreler saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ilçelere göndermiş olduğu kongre mesajı ile başlatıldı. Bahçeli mesajında; “Sahip olduğumuz vizyon, taşıdığımız misyon istikbalin ufkuna huzur, güvenlik, istikrar ve istiklal içinde vasıl olabilmektir.



Milliyetçi Hareket Partisi “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” diyen cömert, cesur, duyarlı, ahlaklı, milli ve ilkeli bir iradenin marka değeri çok yüksek bir millet eseridir. İnancım odur ki, bugünkü kongreden çıkacak sonuç ne olursa olsun kazanan davamızdır, kazanan dava arkadaşlarımızdır, kazanan Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bu kapsamda, istiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan da Türkiye olacaktır” dedi.



Genel Başkan Devlet Bahçeli, mesajında ülke meseleleri ve Cumhur İttifakı ruhuna da değindi. “Cumhur İttifakı gelecek ümididir” diyerek hem ülke içinde hem de sınır ötesinde terör örgütleriyle amansız mücadele ettiklerini vurguladı.

 

“İstiklal için birlik, İstikbal için dirlik. Kazanan Türkiye olacak’”

Şuhut, Sandıklı, Dinar, Kızılören ve Hocalar ilçe kongrelerinde konuşan Milletvekili Taytak, “Milliyetçi-Ülkücü Hareket hep doğrunun, haklının yanında, milletimizin çıkarlarının ve bekasının peşinde olmuştur. İnancım odur ki, seçilen dava arkadaşlarımız Milliyetçi-Ülkücü Hareketin ruhu ile bütün vatandaşlarımızın dertlerine el uzatacaklar. Onlara yardımcı olacaklar, davamıza sahip çıkacaklardır.



Milliyetçi Hareket Partisi “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” diyen Bilge Türk Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ortaya koyduğu bir anlayışın sahibidir. Milliyetçi Hareket Partisi cömert, cesur, duyarlı, ahlaklı, milli ve ilkeli bir iradenin marka değeri çok yüksek bir millet eseridir.



‘Benim aklım hep Türkiye’dir’ diyen Genel Başkanımızı tarih hep haklı çıkardı.



Bütün milli meselelerde ve ülkemizi ilgilendiren her konuda bilgeliği, öngörüsü ve tespitleriyle ufuk açmıştır. Ülkenin teminatıdır. Bu anlayış içerisinde, istiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan da Türkiye olacaktır diyoruz“diyerek konuştu.