İscehisar ilçesini ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunarak, ilçe hakkında ayrıntılı bilgiler aldı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

İscehisar ilçesini ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunarak, ilçe hakkında ayrıntılı bilgiler aldı.



Vali Gökmen Çiçek öncelikle İscehisar Kaymakamlığını ziyaret etti. Kaymakam Uğur Kapar’dan İscehisar ilçesi hakkında genel bilgiler alan Vali Gökmen Çiçek, Kaymakamlık birimlerinde de incelmelerde bulunarak, personele kolaylıklar diledi. Vali Gökmen Çiçek, İscehisar ilçesi programı kapsamında Kaymakam Uğur Kapar’dan ekonomik, sosyal ve kültürel yönden ilçenin genel durumunu içeren bilgiler aldı. Ardından mahalle ve köy muhtarları ile toplantıda bir araya geldi. Muhtarlardan beklentilerini dile getiren Vali Gökmen Çiçek, kendisine iletilen istek ve talepleri de dinledi.



Vali Gökmen Çiçek’in bir sonraki durağı İscehisar Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesine oldu. OSB hakkında ayrıntılı bilgiler alan Vali Gökmen Çiçek, OSB’de faaliyete geçen ve mermer üzerine tasarım ve ar-ge çalışmalarının yapıldığı Mermer Akademisi’nde incelemelerde bulundu. İlçedeki programı kapsamında İscehisar Belediye Başkanlığına da ziyarette bulunan Vali Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Ahmet Şahin’den ilçede yürüttüğü çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler aldı.