15 yaşındaki kız amcasının silahlı saldırı girişiminden son anda kurtuldu

Gözden kaçırmayın

Afyonlu asker, trafik kazasında vefat ettiAfyonlu asker, trafik kazasında vefat etti

15 yaşındaki kız amcasının silahlı saldırı girişiminden son anda kurtuldu

Mal paylaşımı yüzünden babası ile ağabeyine sinirlenen küçük kardeş, babası ve ağabeyinin kaldığı eve giderek saldırıda bulundu. Olay anında orada bulunan saldırganın 15 yaşındaki yeğeni canını zor kurtardı. Polis, saldırganları gözaltına aldı.



Afyonkarahisar'da mal paylaşımı yüzünden sinirlenen küçük kardeş, babasının birlikte kaldığı ağabeyinin evine silahlı saldırı girişiminde bulundu. Kardeşlerden birini zor sakinleştirerek elinden zorla tüfeği aldığı saldırgan, sinirleri yatışmayınca ağabeyinin aracına zarar verdi. Olay anında orada bulunan 15 yaşındaki genç kız, canını zor kurtardı. Genç kızın uzun süre olayın şokunu atlatamadığı öğrenilirken, saldırıya uğrayan baba ve ağabey, saldırganlardan şikayetçi oldu.

Olay, Sinanpaşa ilçesi Nuh beldesi İstiklal Mahallesi'nde yaşandı. İddialara göre N.A, hayatta olan babası M.A'nın sahip olduğu arazi ve evi kendi üstüne geçirmesini istedi. Ancak baba ve N.A'nın ağabeyi İ.A. buna karşı çıkarak küçük kardeşi N.A'nın isteğini geri çevirdi.



Bayramın son günü duruma sinirlenen N.A, yanına diğer kardeşi H.A'yı da alarak otomobille ağabeyi İ.A'nın babasıyla birlikte kaldığı eve geldi. Güvenlik kameralarının kayıtta olduğu olayda, öfkeli bir şekilde araçtan inen N.A, aracın bagajından pompalı tüfeği alarak ağabeyinin evine ateş etmek istedi. Şoför koltuğundan inen diğer kardeş H.A. ise koşarak buna engel olup kısa süreli bir arbede sonrası tüfeği kardeşi N.A'nın elinden almayı başardı.



HINCINI ALAMAYINCA ARABAYA SALDIRDI

H.A'nın kardeşini araca bindirerek evin önünden uzaklaştırmak istediği sırada N.A, tekrar araçtan inip bu defa saldırı girişiminde bulunduğu ağabeyi İ.A'nın 03 ABM 122 plakalı aracını tekmelemeye başladı. H.A. tekrar araçtan inerek N.A'yı güçlükle araca bindirip evin önünden uzaklaştırdı. N.A'nın olayı gerçekleştirirken sürekli el kol hareketleri yaparak da çevreye tahditler savurması dikkatlerden kaçmadı. Baba silahlı saldırı girişiminden dolayı oğullarından şikayetçi oldu



15 YAŞINDAKİ GENÇ KIZ CANINI ZOR KURTARDI

Bu olaylar yaşanırken amcasının evlerinin önüne elinde tüfekle geldiğini gören 15 yaşındaki A.A. ise önce olanlara bir anlam veremedi, ardından durumu fark edip merdivenleri hızla çıkarak evine girdi. Genç kız canını zor kurtarırken, uzun süre olayın şokunu atlatamadığı öğrenildi.



BABA OĞULLARINDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Olayın ardından ağabeyi İ.A'nın aracında ciddi miktarda maddi hasar meydana gelirken, baba M.A. ve ağabey İ.A, N.A. ve H.A'dan şikayetçi oldu. Güvenlik kameraları görüntüleriyle jandarmanın yolunun tutan baba ile oğlun şikayeti üzerine iki kardeş ekipler tarafından gözaltına alındı. Zanlıların işlemlerinin devam ettiği bildirildi.



Kaynak: İHA