Afyonkarahisar Yarım Elma Derneğine Kurban Bayramı’nda, 9 Ton 592 kilogram rekor kurban eti bağışı yapıldı.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

Afyonkarahisar Yarım Elma Derneğine Kurban Bayramı’nda, 9 Ton 592 kilogram rekor kurban eti bağışı yapıldı.







Yarım Elma Derneği Başkanı Erol Öztürk ve Dernek Müdürü Seydi Yılmaz; "Bu yıl yapılan bağışlar ile ilgili olarak, “Biz bu Kurban Bayramı’nda dernek olarak çok organize bir şekilde ekibimizle gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık ve 9 Ton 592 kilogram rekor kurban eti bağışı ile rekor kırdık. Daha önceki yıllara göre Derneğimiz insanlık ve yardımlaşma adına büyük bir yol kat etti ve azimle kararlılıkla çalışmalarımıza devam ediyoruz, Biz bu yıl gerçekten rekorun da rekorunu kırdık, Vatandaşlarımızın kurbanları kesilerek ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasını istediler ve 4 gün boyunca pay bağışı yaptılar. Yaklaşık 10 Tona yakın pay bağışı gerçekleştirildi” dedi.





“Şu ana kadar yaklaşık bin 1000 kişiye bu dağıtımları yaptık”



Yapılan kurban bağışlarının hızla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını söyleyen Seydi Yılmaz, “Biz 4 gün boyunca bize getirilen kurban paylarını kurban kesemeyen vatandaşlarımıza dağıttık. Şu ana kadar yaklaşık bin 1000 kişiye bu dağıtımları yaptık. Tabi dağıtımlarımız devam edecek. Yine bu bağışlar sayesinde yıl boyunca ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmaya devam edecek. Bizim Derneğimize güvenin tam olduğunu söylemek istiyorum. Gerçekten gördük ki insanlar bize güveniyorlar. Ben tüm vatandaşlarımıza bize güvendikleri için Yarım Elma Derneği olarak çok ama çok teşekkür ediyorum” dedi.





HABER: AHMET UÇMAK