Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde bulunan Ampute Milli Takımımız, Afyonkarahisar’a geliyor.

Gözden kaçırmayın

Afyonspor, Altınordu maçına hazır!Afyonspor, Altınordu maçına hazır!

ŞAMPİYON AFYONKARAHİSAR’DA KAMPA GİRECEK

AMPUTE MİLLİ TAKIMI’NIN TERCİHİ AFYONKARAHİSAR

           Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde bulunan Ampute Milli Takımımız, Afyonkarahisar’a geliyor.



İçerisinde 15 bin kişilik stadyum, 2'si sentetik, 10'u doğal çim olmak üzere 12 futbol sahası, bin araçlık otopark, 12 loca, yarı olimpik yüzme havuzu, 2 kapalı 2 açık tenis kortu, 2 kapalı spor salonu, güreş eğitim merkezi, kamp eğitim merkezi, zemini tamamen kauçuk kaplamalı atletizm alanı ve su kayak tesisinin bulunduğu Afyonkarahisar Spor Kompleksi, yaz kampının gözdesi oldu.

           Son olarak 2020 Avrupa Şampiyonası final maçında İngiltere’yi yenerek Avrupa Şampiyonu olan Ampute Milli Takımı, 5 Ağustos’ta kampa giriyor.Afyonkarahisar Spor Kompleksi’nin hizmete girmesi ve mevcut termal otellerle birlikte spor turizminde büyük bir atılım yapan Afyonkarahisar, özellikle yaz kampı dönemlerinde birçok futbol kulübünün tercih ettiği şehir haline geldi.

          6 teknik ekip ve 25 sporcuyla 5 Ağustos Çarşamba günü AFBEL Termal Otel’e giriş yapacak, Ampute Milli Takımı 14 Ağustos Cuma günü ilimizden ayrılacak.Avrupa Şampiyonu, gururumuz Ampute Milli Takımı’nın ilimizde kamp yapacak olmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, doğasıyla, tesisleriyle, serin havasıyla, sporcu beslenmesiyle şehrimizin üst düzey bir kent olduğuna dikkat çekerek, “Ampute Milli Takımımızı Afyonkarahisar’da ağırlamaktan büyük onur ve gurur duyacağız. Bayrağımızı gökyüzünde dalgalandıran bu vatanın evlatlarına ne yapsak azdır.  Afyonkarahisarımızı onurlandıran Ampute Futbol Takımımızın idareci ve yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.