Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yaya trafiğini rahatlatma adına Atatürk Caddesi üzerinde başlanan üst geçit çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Kentin yaya trafiğini rahatlatmak adına engelli bireylerin, yaşlıların ve çocukların ulaşımlarını güvenli hale getirmek için başlatılan çalışmalarda montaj ve kuruluma geçildi. 

“EN KISA SÜREDE HİZMETE ALACAĞIZ”

Araç ve yaya sirkülasyonunun yoğun olduğu Atatürk Caddesi üzerine yapılacak üst geçidi en kısa zamanda hizmete sunmayı amaçladıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “31 Mart yerel seçimlerinde seçim vaatlerimizden olan Üst geçit projelerimizden ilkine başladık. Okullar bölgesi olarak bilinen günde yaklaşık 2 bin öğrencimizin geçiş yaptığı Atatürk Caddesi'ne aynı anda 16 kişinin binebileceği asansörlü üst geçiti en kısa sürede hizmetinize sunacağız." dedi. 

 

PAZAR GÜNÜ YOL TAMAMEN TRAFİĞE KAPANACAK

       Çalışmalar nedeniyle bugün sabah 07:00-12:00 saatleri arasında, Rauf Denktaş Altgeçidinden Park Afyon istikametinde giden yolun sağ tarafı, öğleden sonra ise 12:00 ile 17:00 saatleri arası yolun tamamı trafiğe kapatılacak. Çalışmaların devamında ise 26 Temmuz Pazar Günü  Atatürk Caddesinin tamamı 09:00 ile 14:00 saatleri trafiğe kapalı olacak.