Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, ülke ve yerel gündemi değerlendirdi. Valiler Kararnamesi ile Zonguldak Valiliğine atanan Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’a ilimize yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, ülke ve yerel gündemi değerlendirdi. Valiler Kararnamesi ile Zonguldak Valiliğine atanan Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’a ilimize yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Kocacan, Afyonkarahisar Valiliğine atanan İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü Gökmen Çiçek'e hayırlı olmasını temennisinde bulundu. Başkan Kocacan, “Afyonkarahisar’da göreve başladığı 2017 yılından bu yana ilimiz genelinde önemli çalışma ve projelere imza atan Afyonkarahisar Valimiz Mustafa Tutulmaz’a ilimize yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Zonguldak iline atan Valimiz Mustafa Tutulmaz’a yeni görevinde başarılar dilerim. Afyonkarahisar Valiliğine atanan İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü Gökmen Çiçek'e de yeni görevinde başarılar dilerim” dedi.

 

“Taytak, tarihimize ve kültürümüze sahip çıkıyor”

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın Afyonkarahisar tarihi ve kültürüne sahip çıkmaya devam ettiğini belirten Başkan Kocacan, “Sayın Milletvekilimiz Mehmet Taytak Bey yine bu sıkıntılı dönemde bile ilimizin kendi menfaatleri için Ankara’da yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün Sayın Vekilimiz, Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy’u ziyaret ederek il merkezinde bulunan Yeni Camii, Yeni Hamam, Döğer Beldesi’nde Osmanlı dönemi eserlerinden olan Döğer Kervansaray’ı ve Sinanpaşa ilçesinde bulunan Boyalıköy Külliye’sinin bakım ve onarımları için desteklerini ve istediklerini iletmiştir. Çürümeye bırakılmış olan bu tarihi eserlerin tekrar ilimize kazandırılması önemli bir hizmet olacaktır. Kendisine partim ve şahsım adına tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

“Daha hassas olmalıyız”

İlimizde artan koronavirüs vakalarına karşı vatandaşlarımızı daha hassas olmaya davet eden Başkan Kocacan, “Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizde de koronavirüs (covid 19) vakalarında bir artış gözlemlenmektedir. Normalleşme ile birlikte vatandaşlarımız tedbirleri azaltmıştır. Maske takma konusu olsun, el yıkama hijyenik konusu olsun bu konularda biraz daha hassas olmalıyız. Sokakta beraberken veya yürürken sosyal mesafeye dikkat etmeliyiz. Vatandaşlarımız kendilerini korumalılardır. Burada halkımız birbirine karşı saygılı olması, kendisinde varsa bile başkasına bulaştırmamak üzere tedbir alması gerekir. Alınacak olan tedbirler ile koronavirüs salgınından biran önce ülke olarak kurtulmayı ümit ediyorum.

 

“Ordumuzun sonuna kadar yanındayız”

Pençe- Kartal ve Pençe- Kaplan operasyonlarını da değerlendiren Başkan Kocacan, “Bu arada Irak bölgesinde Pençe- Kartal operasyonu ile havadan daha sonra karadan Pençe- Kaplan operasyonu ile halkımızın ve hudutlarımızın güvenliğini tehdit eden PKK ve diğer terörist unsurları etkisiz hale getirmek maksadıyla; Hava Kuvvetleri, ateş destek vasıtaları, ATAK Helikopterleri, İHA ve SİHA’larla desteklenen Komandolarımız, teröristlerin inlerine kadar girmektedir. Bu operasyonlar devletimizin bekası için önemlidir, sonuna kadar da destekliyoruz” ifadelerini kullandı.