Afyonkarahisar İI Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; S.E. ve M.K. isimli şüpheliler tarafından Eskişehir İlinden Afyonkarahisar İline satmak amacıyla uyuşturucu madde (bonzai) temin edilerek getirildiği.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bugün ve 5 günlük hava durumuAfyon'da bugün ve 5 günlük hava durumu

Afyonkarahisar İI Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; S.E. ve M.K. isimli şüpheliler tarafından Eskişehir İlinden Afyonkarahisar İline satmak amacıyla uyuşturucu madde (bonzai) temin edilerek getirildiği ve şüphelilerin ellerinde bulunan uyuşturucu maddeleri satışa başlayacaklarına dair ihbar alınmış ve 30.05.2020 günü saat: 19.15 sıralarında gerçekleştirilen operasyonda; bahse konu şüpheliler takibe alınarak, şüphelilerin içerisinde bulunduğu 03 K... plakalı araç durdurulmuş araç içerisinde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramada (46) paket halinde (46) gr. bonzai maddesi ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili olarak yakalanan şüpheliler S.E. ve M.K. hakkında yasal işlem başlatılmış olup, adli makamlara sevk edilmiştir,