101 yıl önce bu gün Ozanımızın dediği gibi : ‘’Kapkara korkunç bir geceydi, Türk eline bu işkenceydi. Tanrıdan bir güneş istedik ,Yaşamak hakkımızdır dedik.

Gözden kaçırmayın

Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..

CHP Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Peynirci'nin basın açıklaması...





O bize doğunca Samsun’dan, Dünya uyandı uykusundan. Mustafa Kemal gerçek bir Dünya Lideri’ydi.’’



 Çünkü tarih gerçek liderlerle yazılıyordu. O da 19 Mayıs 1919 da Türklerin tarihinin akışını değiştirerek yeniden yazdırdı.



Emperyalizmin, zamana ayak uyduramayan ve bilime kapalı bir Devlet olan Osmanlı’yı ‘’HASTA ADAM’’ olarak görmüş Mondros Anlaşmasıyla Osmanlı Devleti’nin topraklarını işgal etmiştir. Bu işgale dur demek için 16 Mayıs’ta Samsun’a hareket eden Mustafa Kemal, 19 Mayıs ta bir güneş gibi Anadolu’ya doğmuştur.



19 Mayıs Türk’ün Mustafa Kemal Önderliği’nde emperyalizme başkaldırışı.  Türkler’in var oluş ve Türk tarihinin yeniden yazılış günüdür.

Sayın Atam 100. Yılda Ülkemiz halkının kurtuluşu için kurduğu TBMM’nin sadece adı kaldı.

Ekonomide kazandığımız kuruluşlarımız bir bir satıldı.



Halkımız, düşünürlerimiz, sanatçılarımız konuşamaz düşüncelerini söyleyemez oldu. Milli değerlerimiz unutturulmak isteniyor.

 O nedenle hiç kimse Türk Halkı’nın Ulusal Bayramları’nı kutlama hakkını elinden alamaz, yasaklayamaz ve yasaklamaya da gücü yetmez.



Mustafa Kemal Atatürk 19  Mayıs 1919 da Samsun’a çıkarak silah arkadaşlarıyla Halkına Türk Vatanını armağan etti.



Atatürk’ün en yakın silah arkadaşı da 24 Temmuz 1923 te Lozan’da TC Devletinin Tapusunu Emperyalist Devletlerin elinden alarak Türk Bayraklı olarak tescil ettirdi.

 

HALKINA! TEK VATANI DEĞİL TÜRK VATANINI, TEK BAYRAĞI DEĞİL TÜRK BAYRAĞINI, TEK MİLLET DEĞİL TÜRK MİLLETİNE TÜRKİYE CUMHURİYETİ ARMALI TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ ARMAĞAN ETTİ

Kendimizi dışarılarda,  Rabialarda değil kendi özbenliğimiz de arayalım. Kurtarıcımız ATATÜRK gençliğimize armağan ettiğiniz bu kutlu gün sonsuza kadar yaşayacak.

 

HALKIMIZA 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN

19 Mayıs Gençlik ve spor Bayramı programımız aşağıda ki gibidir : 12:00 Çelenk koyma töreni

16:00 Ses düzenli araçla Şehir turu

21:30 ınstagram da CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya ile CHP İl Başkan yardımcımız Mert Ahmet Köksal ile program.