Afyonkarahisar Merkez ilçe de ikamet eden MK. ve A.İ.P. isimli şüphelilerin kullanmak maksadıyla Antalya İlinden uyuşturucu madde getirecekleri yönünde ihbar alınmıştır.

Gözden kaçırmayın

26-28 Mart Afyon'da vefat edenler26-28 Mart Afyon'da vefat edenler

Afyonkarahisar Merkez ilçe de ikamet eden MK. ve A.İ.P. isimli şüphelilerin kullanmak maksadıyla Antalya İlinden uyuşturucu madde getirecekleri yönünde ihbar alınmıştır.

Afyonkarahisar İI Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü ve Sinanpaşa/Tınaztepe Jandarma Karakol Komutanlığınca yürütülen ortak operasyon neticesinde; şüpheliler tarafından kullanıldığı tespit edilen 03 A.. . plakalı araç fiziki takibe alınarak Afyonkarahisar-Antalya karayolunda tesis edilen yol kontrol ve arama noktasında durdurulmuş, M.K. ve A.İ.P. isimli şüphelilerin üzerinde ve araç içerisinde yapılan aramada yaklaşık (1,5) gr metamfetamin ve (2) adet sentetik hap ele geçirilmiştir.



Uyuşturucu operasyonları hız kesmeden devam ediyor.Bir diğer operasyon ise Gökçealan Köyünde gerçekleştirilmiştir.

Afyonkarahisar İI Jandarma Komutanlığına bağlı Sandıklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından icra edilen "Önleyici Kolluk Devriyesi” faaliyeti esnasında Gökçealan Köyü yol ayrımında 34 plakalı otomobil durdurulmuştur.

Araç sürücüsü M.Ö.T’nin hareketlerinden şüphelenilerek, yapılan aramada araç içerisinde ve şüpheli şahsın üzerinde (12) gr. eroin ele geçirilmiştir.

M.Ö.T. isimli şüpheli hakkında, gerekli yasal işlemler başlatılarak Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir.

 

İcra edilen operasyon ile ilgili olarak yakalanan, M.K. ve ALP. İsimli şüpheliler hakkında, gerekli yasal işlemler başlatılarak Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir.