Koronadan ölen doktorun yürek yakan mesajı: Kızlarım küçük, sahip çıkarsınız değil mi?

Gözden kaçırmayın

Düzen Getiren Çamaşır Makinesi DolaplarıDüzen Getiren Çamaşır Makinesi Dolapları

Koronavirüs (corona virüsü) nedeniyle hayatını kaybeden Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi hekimlerinden Yavuz Kalaycı'nın vefat etmeden önceki son mesajı yürekleri dağladı: Kızlarım küçük, sahip çıkarsınız değil mi?

 
Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'yi de sarsan yeni tip koronavirüs (Kovid-19), can kayıplarına neden olmaya devam ediyor. Virüsle nedeniyle gece gündüz demeden çalışan sağlık çalışanlarından da acı haberler geliyor.

Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybeden Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi hekimlerinden Yavuz Kalaycı’nın son mesajı da yürekleri parçaladı.

'KIZLARIM KÜÇÜK, SAHİP ÇIKARSINIZ DEĞİL Mİ?

Kalaycı'nın o mesajını meslektaşı Doç. Dr. Erdinç Nayır, sosyal medya hesabından paylaştı. Kalaycı’nın vefat etmeden önce "Kızlarım küçük, sahip çıkarsınız değil mi?" dediği ifadesine yer verilen mesaj ise yürekleri burktu.

 

2 GÜN ÖNCE HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi hekimlerinden Yavuz Kalaycı, 19 Nisan'da Kovid-19 nedeniyle vefat etmişti.

İstanbul Sağlık Müdürlüğü Twitter hesabından yapılan paylaşımda, şunlar kaydedilmişti:

"Nişanca Aile Sağlığı Merkezi hekimlerimizden Dr. Yavuz Kalaycı Kovid-19 nedeni ile vefat etmiştir. Merhum Dr. Yavuz Kalaycı'ya ve hayatını kaybeden tüm sağlık personelimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve sağlık camiamıza başsağlığı dileriz."





İHA