Afyonkarahisar il Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu satıcıları yakalandı.

Gözden kaçırmayın

Afyonlu asker, trafik kazasında vefat ettiAfyonlu asker, trafik kazasında vefat etti

Afyonkarahisar il Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından; Afyonkarahisar İl Merkezi Yeşilyol Caddesinde işletmecilik yapan OK. isimli şüpheli şahsın, İzmir İlinden Afyonkarahisar iline uyuşturucu madde getireceği yönünde ihbar alınmıştır.

26.03.2020 tarihinde saat:01.50 sıralarında, Afyonkarahisar il Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Şube Müdürlüğü, Sinanpaşa ilçe Jandarma Komutanlığı ve Narkotik Arama Köpek Unsuru ile birlikte yürütülen ortak operasyonda; O.K. isimli şüpheli ve kiralamış olduğu 03 E.... plakalı aracın fiziki takibe alınması neticesinde, bahse konu araçla birlikte hareket ettiği tespit edilen 34 G... plakalı araçta takibe alınmış, Afyonkarahisar-İzmir karayolunda tesis edilen yol kontrol noktasında 34 G... plakalı araç durdurulmuş, İ.A. ve AK. isimli şüphelilere ait cep telefonları teslim alınmış, 03 E.... plakalı araç ile bağlantısının kesilmesinin ardından 03 E.... plakalı araç içerisinden yol kenarına şüpheli bir paket atıldığı tespit edilmiştir. Şüpheliler O.K. O.U. İ.A. A.K.'nın üzerlerinde bulundukları araç içerisinde ve şüpheli paketin atıldığı bölgede yapılan aramalarda, (1000) gr. kubar esrar ve (2) gr. kenevir tohumu ele geçirilmiştir.

İcra edilen operasyon ile ilgili olarak yakalanan ve A.K isimli şüpheliler hakkında, gerekli yasal işlemler başlatılarak Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir.



Afyonkarahisar Valiliği