Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun göreve geldiğinde en önemsediği projelerinden olan “Evde Bakım Hizmetleri” kapsamında tespit edilen yaş sınırı olmaksızın ihtiyaç sahibi evden çıkamayacak durumda olan, yoksulluk ve yoksunluk içinde bulunan, kronik hasta, yatalak, engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın acil ihtiyaç, yemek, alışveriş, eczane, kamu kurumları ile irtibat, sosyal ve kurumsal yönlendirme ihtiyaçları, nakil yada ulaşım, temizlik, hijyen ve dezenfeksiyon işleri belediyemiz tarafından ücretsiz karşılanıyor.
65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın Koronovirüs salgını sebebi ile sokağa çıkma yasağı getirilmesi ile yemek servisimiz İhtiyaç sahibi 65 yaş üstü vatandaşlara da ücretsiz sunulmuştur.


Başkanımız Serkan Koyuncu; Onların varlığı rahmettir, Belediyemiz olarak her zaman yanlarında olduk yanlarında olmaya devam edeceğiz. Yaşlılarımıza yapılan çirkin muameleyi kınıyorum. “Onlar Kuralı Bozsa da Sen Edepsizlik Etme” diyerek tüm hemşehrilerime, vatandaşlara ve görevlilere sesleniyorum. Geçirdiğimiz bu sor günlerde yaşlılarımızın hayır dualarına ihtiyaç vardır. Bu süreçte bizlere, memleketimiz ve ülkemiz için duacı olmalarını kısa süre de olsa evde kalmalarını evde zaman geçirmelerini rica ediyorum, lütfen evde kalın, sağlıkla kalın dedi.