Gözden kaçırmayın

Düzen Getiren Çamaşır Makinesi DolaplarıDüzen Getiren Çamaşır Makinesi Dolapları

2008 yılında Slyvia Browne ve Lindsay Harrison tarafından “Dünyanın Sonuna İlişkin Tahminler ve Kehanetler” adıyla yayınlanan kitapta 2020 yılında akciğerleri ve bronşları etkileyen bir salgın yaşanacağı tahmin edilirken virüsün 10 yıl sonra ortadan kaybolacağı yazıldı.

2008 yılında basılan “Kehanetler” isimli kitapta yer alan korona virüs detayı yok artık dedirtti. 2020 yılında olacak salgının tahmin edildiği kitapta virüsün ortadan kaybolacağı ancak 10 yıl sonra tekrar geri geleceği ve aniden ortadan kaybolacağı yazıldı.

Slyvia Browne ve Lindsay Harrison’un kitabında, “Dünyanın Sonuna İlişkin Tahminler ve Kehanetler” başlıklı kitabında, 2020’lerde, akciğerleri ve bronşları ciddi oranda etkileyen, tedaviye ise zalimce direnen zatürre benzeri bir hastalığın patlaması nedeniyle ortalıkta ameliyat maskeleri ve plastik eldivenlerle dolaşan çok daha fazla insan göreceğiz. Hastalık hakkında kafa karıştırıcı olan şey ise, bir kış boyunca müthiş bir paniğe yol açtıktan sonra aniden ortadan kaybolacak ve 10 yıl sonra tekrar saldırıya geçecek ve sonrasında aniden ortadan kaybolacak” ifadeleri yer aldı.

İşte o kitabın Türkçe basımı:











Kaynak; Yeniçağ/ Tolga Şahin