Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya Miraç Kandili mesajı yayımladı.

Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya Miraç Kandili mesajı yayımladı.

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya;Üç aylar olarak tabir edilen, içinde Ramazan-ı Şerif ve Mübarek Kadir Gecesini de barındıran mukaddes ve bereketli bir zaman dilimindeyiz. Cenab-ı Hak, insanlara sonsuz rahmet ve şefkatinin bir eseri olarak belirli vakitlere ayrı bir önem atfetmiştir. Gece yolculuğu manasına gelen "İsra" ve manevi yükseliş anlamı taşıyan "Miraç" olayının gerçekleştiği gece de bu zaman dilimindedir. Bizlerde Bu mübarek zaman dilimlerini af ve bağışlamak için bir fırsat olarak görmeliyiz.

Miraç, âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimize, Cenab-ı Hakk'ın sonsuz güç ve kuvvetinin eserini göstermek için ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’dan manevi bir yükselişle mukaddes bir yolculuğa çıktığı; bedenin ruha, ruhun sahibine yükseldiği, Rahman’ın bizleri ilahi lütuf ve ihsanlarıyla müjdelediği manevi bir yolculuktur.

Bu duygularla Miraç Gecenizi kutluyor; tüm insanlığın içinde bulunduğu salgın hastalık sürecinden kurtulmasına; Ülkemiz ve Ümmet-i Muhammed'in yükselişine, İzzetine, Birliğine ve Muzafferiyetine vesile olmasını Rabimden niyaz ediyorum,dedi.