Afyonkarahisar Belediyesi tarafından, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzün katkılarıyla hazırlanan 2020. Yılı Şehitler Takvimi yayınlandı

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzün katkılarıyla hazırlanan 2020 Yılı Şehitler Takvimi yayınlandı.





Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yasin Evcin Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Murat Öner ve Şehit Ailelerimizin katılımıyla Başkanlık makamında düzenlenen programda 2020 Yılı Şehitler Takvimi'nin tanıtımı yapıldı.





Afyonkarahisar Belediyesi olarak şehitlerimizi ve şehit yakınlarımızı unutmayacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.Başkan Zeybek, 2020 Şehitler Takviminde sadece Afyonkarahisar merkez şehitlerinin değil, 18 ilçemizdeki tüm şehitlerimizin, Kore ve Kıbrıs Şehitlerimizin, 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizin ve Mete Saraç Kışlası'nda yaşanan cephanelik patlamasında şehit olan 25 askerimiz yâd edildiğine söyledi.Başkan Zeybek takvimde şehitlerimiz hangi günde şehit olmuşlarsa o tarihte kendilerine ait bilgi ve bir fotoğraflarının yer aldığını kaydetti.Takvim tanıtımında şehitlerimizin aileleriyle de bir araya geldiklerini hatırlatan Başkan Zeybek; Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da şehit ailelerimizin yanındayız, emrindeyiz. Belediye olarak elimizden geleni fazlasıyla yapmaya gayret ediyoruz dedi.
Türk Milleti, vatanını hürriyet ve istiklalini korumak için emsalsiz fedakarlıklar göstererek cesaret dolu mücadelesiyle tarih boyunca şanlı zaferler kazandığını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Uğrunda büyük bedeller ödenen aziz vatanımızın şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere kutsal emaneti olduğunu asla aklımızdan çıkarmamalıyız.





 Bizlerde bu düşünceden yola çıkarak vatanımız için canlarını feda etmiş şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Takvimimizin hazırlanmasında bizlere destek olan Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz ile Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelimizi tebrik ediyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal eden kahramanlarımızı ve vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şâd olsun. dedi.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yasin Evcin ise Afyonkarahisar Belediyesi ile böylesi anlamlı bir çalışmaya imza atmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.Şehit ailelerimizin her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Evcin; Şehitlerimizin emaneti olan aileleri bizim baş tacımızdır. Tüm kurumlarımız şehit ailelerimiz ve gazilerimiz için çalışmalar, etkinlikler programlar yapmaktadır. Bakanlığımız, Valiliğimiz, Afyonkarahisar'da Belediye Başkanlığımız, ilçelerde yine Belediye Başkanlıklarımız ve ilgili kurumlar bize müracaat ederek bu tür çalışmalar yerine getirmektedir dedi. Son dönemde şehit ailelerimize ve gazilerimize yönelik özlük noktasında pek çok hususların uygulamaya konulduğunu kaydeden İl Müdürü Yasin Evcin, Ülkemizde Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Afyon özelinde ise İl Müdürlüğü olarak şehit ailelerimiz ve gazilerimizin hizmetindeyiz. Bu hizmetler noktasında Belediyemizi, Belediye Başkanımızı ve çalışma arkadaşlarının desteğini gördük. Bu vesileyle tüm şehit ailelerimiz ve gazilerimiz adına Sayın Belediye Başkanımıza ve mesai arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi.