Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Afyonkarahisar Defterdar Vekili Mutlu Şahin’i ziyaret etti.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Afyonkarahisar Defterdar Vekili Mutlu Şahin’i ziyaret etti.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Meclis Başkan Yardımcısı M. Asım Bozca, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül, Meclis Kâtip Üyesi Osman Erdem, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Muammer Türker, Yönetim Kurulu Üyeleri Akif İşbilir ve Hayrettin Güzbey, Afyonkarahisar Defterdar Vekili Mutlu Şahin’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Sayın Defterdarım, Afyonkarahisar’daki göreviniz hayırlı olsun. Üyelerimizin en çok iletişim halinde olduğu kurum sizsiniz. Defterdarlığımız ile her zaman yakın ilişkiler içerisinde olduk. Hem hayırlı olsun demek, hem de desteğimizi belirtmek için sizi ziyaret etmek istedik. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da dirsek teması içinde çalışacağız” dedi.

ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci de “Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ve şahsım adına yeni görevinizde başarılar dilerim. Siz bizim en çok temasta olduğumuz kurumsunuz. Bundan önce olduğu gibi sizin döneminizde de birlikte çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Afyonkarahisar Defterdar Vekili Mutlu Şahin de ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek “Sivil toplum kuruluşları bizim için önemlidir. İlişkilerimiz aynı şekilde devam edecek, önerileriniz ve fikirleriniz her zaman bizim için önemlidir” ifadelerini kullandı.