ING Basketbol Süper Ligde, kendi evinde oynayan temsilcimiz Meksa Yatırım Afyon Belediyespor yine göz göre göre hakem kıyımına uğradı.

Gözden kaçırmayın

Afyonspor, Altınordu maçına hazır!Afyonspor, Altınordu maçına hazır!

ING Basketbol Süper Ligde, kendi evinde oynayan temsilcimiz Meksa Yatırım Afyon Belediyespor yine göz göre göre hakem kıyımına uğradı.

Temsilcimiz, başabaş oynadığı ve üstün duruma geçeceği durumlarda hakemlerin kasıtlı kararları ile önünü kesmesi sonucu Gaziantep Basket'e 92-95 mağlup oldu.





Erşan Kartal, Alper Altuğ Köselerli ve Ziya Özorhon isimli hakemler, maçın başından sonuna kadar kastılı ve art niyetki kararları ile taraftarı ve teknik ekibi çileden çıkardı.

Maçın kritik noktalarda Afyon lehine çalınması gereken faulleri, basket faulleri çalmayan hakem üçlüsü, kritik yerlerde keyfi stepslerle takımımızın önünü kesti.

Maç sonunda kaçar adımlarla sahadan kaçan hakemlere taraftar büyük tepki gösterdi.

Maça gelince;Salon doluydu ve ortam müthişti, taraftarın desteği mükemmeldi...

Oyuncularımız yine terlerinin sıon damlasına kadar mücadele etti, ellerinden gelen her şeyi yaptı... Ama, basketbol maalesef ülkemizde sadece sahada oynanıp kazanılacak bir spor değil.

Nitekim öyle de oldu...

Maçla ilgili yorum yapacak başka da bir şey yok. Hakem üçlüsünün büyük desteğiyle maçı Gaziantep Basket maçı 95-92 kazandı.

Öne çıkanlar...

Meksa Yatırım Afyon Belediye: Jordon Crawford 26 sayı, 5 ribaund, 7 asist, Gregor Hrovat 20 sayı (5/9 üçlük), 4 ribaund, 3 asist, Talib Zanna 16 sayı, 10 ribaund, 3 asist

Gaziantep Basketbol: Ivan Buva 23 sayı, 12 ribaund, 2 asist, Sarunas Vasiliauskas 14 sayı, 2 ribaund, 7 asist, Stevan Jelovac 25 sayı (3/4 üçlük), 6 ribaund, Can Uğur Öğüt 10 sayı, 6 asist



www.afyonsporhaber.com