Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

 Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, gazeteciliğin çok büyük fedakarlıklar isteyen ve zor şartlarda yapılan önemli bir meslek olduğunu vurgulayan Başkan Mehmet Zeybek, "Kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan gazetecilerimiz, zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde bir taraftan toplumumuzu gelişen olaylar karşısında aydınlatırken diğer taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler" dedi.

Gelişen teknoloji ve büyüyen nüfus nedeniyle, kitleler arasında iletişimin de son sürat ilerlediğine dikkat çeken Başkan Zeybek, bu yükü taşıyan medya sektörünün içinde en çok yorulan ve en çok yıpranan kesimin basın çalışanları olduğunu ifade etti.

Gazeteciliğin onurlu ve zorlu mesleklerden biri olduğuna vurgu yapan Başkan Zeybek, "Gazetecilik, sorumluluğu büyük, cefası çok olan bir meslektir. Kamuoyunun haber alması ve bilgilenmesi için gerektiğinde büyük özveriyle, koşuşturan gazeteci kardeşlerimiz bu uğurda ailesini ve sevdiklerini de çoğu zaman ihmal etmektedirler. İlimizde gerek yerel basın kuruluşlarında gerekse ulusal basın kuruluşlarının temsilciliklerinde görev yapan arkadaşlarımızın hepsi, Afyon sevgisi ile dolu olarak, gazetecilik mesleğinin tüm imkânlarını şehrimizin gelişip, güzelleşmesi yönünde kullanmaktadırlar.

 Doğru, ilkeli ve objektif görev anlayışıyla, her türlü sıkıntı ve zorluğa karşı büyük bir özveriyle mesleklerini icra eden gazeteci arkadaşlarımızın, meslek etiğini her şeyin üstünde tutması ve kişilik haklarına saygılı habercilik anlayışını benimsemesi günümüzde daha da önem kazanır hale gelmiştir. Kamuoyunu bilgilendirmek için günün her saatinde haber peşinde koşan gazetecilerimiz, zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde vatandaşları gelişen olaylar hakkında aydınlatmak için büyük bir özveri ile çalışırken önemli bir kamu görevini de icra etmektedirler. Bu açıdan basın çalışanlarımızı takdir etmemek mümkün değildi.

Bu duygu ve düşüncelerle Afyonkarahisar'ın gelişmesine, tanınmasına katkı sağlayan, sorunların çözümünde bizlerle birlikte yol alan ilimizdeki tüm internet, gazete, radyo ve televizyon çalışanlarının '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nü kutlar, selam ve sevgilerimi sunarım"