Gözden kaçırmayın

Düzen Getiren Çamaşır Makinesi DolaplarıDüzen Getiren Çamaşır Makinesi Dolapları



 

CNN ekranlarında konuşan Bakan Gül mahkumlara af ile ilgili şunları söyledi:

 

"O konuda bildiğiniz gibi hem MHP 'den hem AK Parti 'den de açıklamalar oldu. Bu konu yapıldı yapılacak gibi. Meclis açıldığında bu konu AK Parti grubu başta olmak üzere konuşacağımız Meclisin takdirinde olan bir konu.

 

AK Parti oalrak grubumuzun vereceği karar ne yönde olur. Ama genel itibarıyla konu gündme geldiğinde nedir? teknik hususlar nelerdir? gibi konuları bakanlık olarak öneri sunacağız. Bizim öneriler olarak çalışmalarımız var.

 

Özellikle yaşlı, kadın, engelli, hamile infazının evde çekilmesi, hafta sonu infazı, infaza yönelik iyi halin de değerlendirildiği, denetimli serbestliğin kapsamının genişletilmesi gibi çok sayıda öneri var. Bu konuda tkadir meclisin.

 

Önümüzdeki hafta meclis açıldıktan sonra konu meclisin takdirince olacak."

 

Af gelmeli mi ? Aşağıdaki yorum kısmından taleplerinizi yazabilirsiniz.

 

NAFAKA AÇIKLAMASI

 

Bakan Gül Nafaka hakkında şunları söyledi:

 

"Bu konu üzerinde çalışılması gereken konu. Bir kişi boşandıysa artık o ilişkinin ekonomik herhangi bir şekilde ayrılması esastır. Ama kadın da yıllarca evli kalmış hayatını idame ettirmek için nafaka varsa onu elinden almak olmaz.

 

Ömür boyu nafaka sorun alanlarını değiştiriyor.

 

Bunun süreli alt üst sınırının olacağı , hakimin bu konuda karar vereceği önerileri var. Hakimlerden Aile mahkemelerinden öneriler aldık. Bu konuda mağduiyet oluşturmayacak şekilde bir düzenleme yapılacak.

 

Geçimini sağlayamayacak bir kadın da mağdur edilmeyecek.

 

Tüm taraflar dinlendi. Bu konuda mağdur olmuşlar dinlendi. Meclis bu konuda ben bir irade oluşturacağım dediğinde tüm kriterler gündeme alınacak.

 

Şahsi olarak bu düzenlemeyi bir mağduriyeti ortadan kaldıralım derken yeni mağduriyetler yaratmamak gerekir."