İzmir'de yapılan Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonasında, ilimizden katılan Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi takımı, kesin sonuçların açıklanmasıyla Türkiye 2.si oldu.

Gözden kaçırmayın

Bugünkü Cuma HutbesiBugünkü Cuma Hutbesi



İzmir'de yapılan Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonasında, ortaokullar kategorisinde ilimizden katılan Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi takımı, kesin sonuçların açıklanmasıyla Türkiye 2.si ve Ege Bölge 1.si oldu.





Milli Eğitim Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Zeka Vakfı İşbirliğiyle düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonasında, ortaokul kategorisinde daha önce Türkiye 3.sü olarak ilan edilen Afyonkarahisar Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi takım danışmanı 1 soruya itiraz etti. İtirazı haklı bulunan takımımızın puanı yükseldi. Son açıklanan sonuçlar ile Dumlupınar BİLSEM, Türkiye 3.sü olarak ilan edildi.



Sosyal medyadan duyurulan habere göre, Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi takımı, şampiyonada Ege Bölgesi 1. ve Türkiye sıralamasında da en yüksek puan alan 2. takım oldu.



Dumlupınar BİLSEM yarışma takımı, 21 Aralık 2019'da Ankara'da TED Ankara Koleji Vakfı Okulları Özel Lisesinde yapılacak olan Türkiye finalinde yarışacak.