İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, beraberinde meclis üyeleri ile birlikte merkeze bağlı Saraydüzü köyünü ziyaret etti

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, beraberinde meclis üyeleri ile birlikte merkeze bağlı Saraydüzü köyünü ziyaret etti. Burada bir açıklama yapan Çoban, “Bizler, siyasi görüşü ne olursa olsun vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dikkate alıyor ve gerekli takibi yapıyoruz” dedi.

 

İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, beraberinde Mustafa Yılmazaslan, Nurettin Birliktir ve Ali Karkı ile birlikte merkeze bağlı Saraydüzü köyünü ziyaret ettiler.



 İlk olarak Köy Muhtarlığında Muhtar Süleyman Kurudere’yi ziyaret eden Çoban ve ekibi daha sonra köy meydanında vatandaşlarla buluştu. Burada vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Çoban ve ekibi, her bir vatandaşla ayrı ayrı ilgilenerek talepleri not aldı. Yapılan yatırımları yerinde inceleyen İl Genel Meclis Başkanı Çoban, köy halkı ile yaptığı sohbette yatırım programı hakkında bilgiler verdi. Muhtar Süleyman Kurudere de yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Çoban ve Meclis üyelerine teşekkür etti.

 

Burada bir açıklama yapan Başkan Çoban, “Muhtarımızdan köyümüzün ihtiyaçları doğrultusunda gerekli talep ve bilgileri aldık. Ekip arkadaşlarımız ile birlikte gerekli çalışmaları ve bu çalışmaların takibini yapacağız. Bizler, siyasi görüşü ne olursa olsun vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dikkate alıyor ve gerekli takibi yapıyoruz. Halkımız kendisine hizmetkar olmamız için bizlere destek vererek bu görevlere getirdi. Bizler de mahcup olmamak için elimizden gelen gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.