Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman öncülüğündeki başkanlar ilçeye ve beldelere doğalgaz için müracaatta bulundular.





Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, Ahmetpaşa Belediye Başkanı Eyüp Yakan, Kılıçarslan Belediye Başkanı Halil Çelebi, Küçükhüyük Belediye Başkanı Necip Nergiz, Tınaztepe Belediye Başkanı Adem Yetişkin, Serban Belediye Başkanı Vedat Köse, Taşoluk Belediye Başkanı Hüseyin Çalış, Kırka Belediye Başkanı Bekir Uykan, Akören Belediye Başkanı Hacı Candan ve Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal, EPDK Üyesi Fazıl Şenel’i ziyaret ederek doğalgaz müracaatında bulundular. Ziyarette duyduğu memnuniyetini dile getiren Şenel, doğalgazın Sinanpaşa ovasına gelmesi için gerekli çalışmaların yapılacağının sözünü verdi.







Başkanlardan hükümete teşekkür

Belediye Başkanları Ankara ziyaretleri çerçevesinde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya’yı ve TBB Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kazan’ı da ziyaret ederek istek ve taleplerini ilettiler. Başkanlar başta Orman ve Su İşleri eski Bakanı ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya’ya ve TBB Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kazan’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.