Afyon Kocatepe Üniversitesi  (AKÜ) bünyesinde kurulan Girişimcilik ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (GİKAM) yönetim kurulu ve danışma kurulu toplantılarının ilki gerçekleştirildi.

Gözden kaçırmayın

Bugünkü Cuma HutbesiBugünkü Cuma Hutbesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi  (AKÜ) bünyesinde kurulan Girişimcilik ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (GİKAM) yönetim kurulu ve danışma kurulu toplantılarının ilki gerçekleştirildi.

AKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) toplantı salonunda gerçekleştirilen ve GİKAM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Koray Gürpınar başkanlığını yaptığı toplantıya GİKAM Yönetim Kurulu Üyeleri İBBF Dekanı Prof. Dr. Tuğrul Kandemir, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yıldız, Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Karaman, Afyon-Uşak Zafer Teknoloji Geliştirme Bölgesi Genel Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Ersan Mertgenç ve GİKAM Müdür Yardımcısı Öğr. Grv. Emrah Bozkurt katıldı.



Afyonkarahisar İş-Kur İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan GİKAM Danışma Kurulu toplantısına ise GİKAM Danışma Kurulu Üyeleri Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Yusuf Karaca, Afyonkarahisar Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Karakaya, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Berna Tokman ve Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölge Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu katıldı.

AKÜ GİKAM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Koray Gürpınar, merkezin Resmi Gazete’de yayımlanmasından hemen sonra çalışmalara hızla başlandığını belirtti. Gürpınar, “Üniversitemizin vizyonu doğrultusunda ve evrensel bilim ilkeleri ışığında, dünya standartlarında ulusal ve bölgesel sorunlara odaklı proje merkezi özelliği taşıyan, rekabet koşullarına hazır nesiller yetiştiren, öğrencilerimiz ve mezunlarımızın kariyer yollarının belirlenmesi yolunda saygın bir merkez olmak istiyoruz. İvedilikle web sayfamızı ve sosyal medya hesaplarımızı aktif hale getirerek hedef kitlelerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları ofisiyle yoğun bir iletişim halindeyiz. Önümüzdeki dönemlerde Isparta Süleyman Demirel Üniversitesinin ev sahipliğinde ve diğer üniversitelerin de katılım göstereceği bir toplantı gerçekleştireceğiz. Cumhurbaşkanlığının da büyük projeleri var. Biz bu projelerde üniversite olarak yer alacağız” diye konuştu.