Altyapı ve üst yapı çalışmalarına hız veren Başkan Çelebi, “Belediye Başkanı seçildiğimiz günden itibaren bizi yalnız bırakmayarak desteklerini her zaman gördüğümüz MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak’a teşekkür ediyorum” dedi.

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

Kılıçarslan Belediyesi’nde hummalı çalışma devam ediyor. Altyapı ve üst yapı çalışmalarına hız veren Başkan Çelebi, “Belediye Başkanı seçildiğimiz günden itibaren bizi yalnız bırakmayarak desteklerini her zaman gördüğümüz MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak’a teşekkür ediyorum” dedi.



Kılıçarslan Belediyesi Başkanı Halil Çelebi bir yandan altyapı ve üstyapı çalışmalarını sürdürürken diğer yandan hayata geçirmeyi düşündüğü vizyon projelere hazırlanıyor. Başkan Çelebi kilitli parke ve kanalisyon çalışmalarının yanı sıra karayolları ile yaptığı görüşmeler sonucunda kasabanın içinde geçen yolun genişletilen kısımlarına asfalt serdiriyor. Kasaba da bulunan çocukları da düşünen Başkan Çelebi 5 mahallede oyun parkları kurdurdu.



Kılıçarslan’a en iyi hizmeti yapmak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Başkan Çelebi, “İlk olarak kasabamızda belirlenen noktalara kilitli parke döşemesi gerçekleştirdik ve bu çalışmamız devam edecektir. Çocuklarımızın daha hoş bir vakit geçirmeleri için mahallelerimizde eksik olan yerlere oyun parkları yaptık. Yine mahallelerimizin bazı noktalarında olmayan yerlerde kanalizasyon ve içmesuyu hattı döşemesi yaptık. Yine karayolları ile yaptığımız görüşmeler sonucunda kasabanın içinden geçen yolun genişletilen yerlere asfalt dökümü gerçekleştirdik.



Buradan Karayolları 31. Şube Şefimiz Yalçın Özgür Beye ve çalışanlarına teşekkür etmek istiyorum. Son olarakta belediye başkanı seçildiğimiz günden itibaren bizi yalnız bırakmayarak desteklerini her zaman gördüğümüz MHP MYK Üyemiz Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak’a, İl Başkanımız Mehmet Kocacan’a sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.