Atatürkçü Düşünce Derneği Bolvadin Şube Başkanlığı’nın düzenlediği organizasyonda “Sonsuzluğa Yolculuk” isimli konferansını veren hemşerimiz Emekli Albay Muzaffer Taytak, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bir otel daha açıldıAfyon'da bir otel daha açıldı

Atatürkçü Düşünce Derneği Bolvadin Şube Başkanlığı’nın düzenlediği organizasyonda “Sonsuzluğa Yolculuk” isimli konferansını veren Emekli Albay Muzaffer Taytak, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Bolvadin Belediyesi nikâh salonunda gerçekleştirilen konferansa 19. dönem Afyonkarahisar Milletvekili Ethem Kelekçi, Siyasi Parti Temsilcileri, Sendika Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.



13. Anıtkabir Komutanı Albay Muzaffer Taytak konuşmalarında; Biz bu bayrağı kolay kazanmadık. Ne şehitler verdik ve ne gazilerimiz yaralandı. Hain düşmanlar emellerine ulaşamayacaklar. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti buna izin vermeyecek. Büyüğümüzle, küçüğümüzle bu ülkeye sahip çıkarız. Biz bu ülkeye her koşulda hizmet için geldik.” dedi.

Atatürk’ün İslam dinini çok iyi bildiğinin ve Diyanet İşleri Başkanlığının Atatürk tarafından kurulduğunun altını çizen emekli Albay Taytak ‘Allah Allah’ diyerek hücum eden bir ordunun dinsiz olamayacağını vurgulayarak, “Kur-anı Kerimin Türkçe tercümesini yaptırarak bütün Türk halkı tarafından okunup anlaşılmasını sağlamıştır." dedi.

Programa katkılarından dolayı Atatürkçü Düşünce Derneği Bolvadin Şube Başkanı Nedret Özbek tarafından Albay Muzaffer Taytak'a plaket takdim ederek konferans sona erdi.



Taytak konferansa katılanlarla bir süre sohbet ettikten sonra, kendi kitaplarını imzaladı.