scehisar ilçesine bağlı Seydiler Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Tokdemir, 31 Mart yerel seçimlerden sonra beldenin öncelikli ihtiyaçlarına göre hizmet vermeye başladıklarını söyledi.

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

İscehisar ilçesine bağlı Seydiler Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Tokdemir, 31 Mart yerel seçimlerden sonra beldenin öncelikli ihtiyaçlarına göre hizmet vermeye başladıklarını söyledi.

Seydiler Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Tokdemir, yerel seçimlerden sonra belediye çalışmalarına hız verdi. Öncelikli olarak alt yapı çalışmalarına başlayan Başkan Tokdemir, içme suyu hattı, kanalizasyon ve kilitli parke çalışmalarına başladı. Kasaba da bulunan mahallelerde acil olarak yapılması gereken yerlere içmesuyu hattı yenileme ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarını tamamlandı. Daha sonra alt yapı çalışması biten mahallerde de kilitli parke çalışması başladı.

Kasabaya yeni bir su deposu yaparak içme suyu sıkıntısını çözen Başkan Tokdemir, bir yandan da araç parkurunu genişletiyor. Kısa zamanda içerisinde yaptığı çalışmalarla belde halkının takdirini kazanan Başkan Tokdemir, kasabaya hak ettiği hizmeti yapmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Borçlu bir belediye devir aldıklarını belirten Başkan Tokdemir, “Belediyeyi borçlu bir şekilde devraldık. İmkanlarımız doğrultusunda kasabaya hizmet etmeye çalışıyoruz. Belediye başkanlığını devir aldıktan sonra vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmeler sonucunda acil yapılması gereken çalışmalara öncelik verdik. İlk olarak alt yapı çalışmalarına başladık. Alt yapısı biten mahallelerimizde kilitli parke çalışması yaptık. Önümüzdeki günlerde Seydiler için hayata geçirmeyi düşündüğümüz önemli projeler var. Bunların alt yapı çalışmasına şimdiden başladık” dedi.

Seydiler Kasabasının Ankara karayolu üzerinde giriş kısmında bulunan kavşak kazalara davetiye çıkarıyor. Belde halkını isyan ettiren kavşağa yetkilerin çözüm bulması isteniyor.



Vali Mustafa Tutulmaz’a seslenen belde halkı hemen hemen her hafta burada trafik kazalarının meydana geldiğini bu kavşağın bir önce ya alt geçit şeklinde yada köprülü kavşak yapılarak çözülmesini bekliyorlar. Kavşakta bulunan alanın imar içinde olduğunu vurgulayan Seydiler Belediye Başkanı Hüseyin Tokdemir bu konuda adımların atıldığını ama bir çözüme kavuşturamadıklarını söyledi.