Rektör Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Afyonkarahisar’ın Almanya’daki kardeş şehri olan Hamm Büyükşehir Belediyesi yetkililerini makamında ağırladı.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Rektör Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Afyonkarahisar’ın Almanya’daki kardeş şehri olan Hamm Büyükşehir Belediyesi yetkililerini makamında ağırladı. Hamm Sosyal Uyum ve Entegrasyon Dairesi Başkanı Wolfgang Müller’in ve Hamm Kardeş Şehir Koordinatörü Sinan Karaağaç’ın ziyaretinde, AFSÜ Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Murat Yeşil ile ERASMUS Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Yonca Yahşi de hazır bulundu.

Kurumlar arası iş birliğinin tesis edilerek başta sağlık turizmi alanı olmak üzere yürütülebilecek ortak çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, ERASMUS+ kapsamında başvurusu yapılabilecek Avrupa Birliği projeleri değerlendirildi. Personel ve öğrenci staj hareketlilikleri, ortak etkinliklerin ve akademik araştırma projelerinin yürütülmesi ve bilgi paylaşımı gibi konuların da istişare edildiği görüşme, tarafların karşılıklı hediye takdimi ile sona erdi.