Geçtiğimiz hafta, Barış Pınarı Harekatı sebebiyle sınır bölgesine giden Afyonkarahisar sağlık ekiplerine yeni ekipler ekleniyor.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Geçtiğimiz hafta, Barış Pınarı Harekatı sebebiyle sınır bölgesine giden Afyonkarahisar sağlık ekiplerine yeni ekipler ekleniyor.



Hali hazırda sınırda görevli Sağlık Müdürlüğüne bağlı 112 personelinin yanına UMKE personeli de görevlendirilerek sınır bölgesine doğru yola çıktı.





Barış Pınarı Harekatına katılmak üzere yola çıkacak ekiple vedalaşan Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, sağlık personelinin gönüllülük çerçevesinde bu göreve talip olduğunun altını çizerek "Geçen hafta ilk ekibimizi göndermiştik. Şimdi de görevlendirilen 2 UMKE timimiz yola çıkıyor. Bu 2 timimizde toplam 10 sağlık personeli yer alıyor.

Görev bilinci ve vatan derdiyle gönüllü olarak bu vazifeye talip olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Zor şartlarda, zor bir bölgede görev yapacaklar.

Umarım askerimizin, sivillerin ve sağlık personelimizin canlarına ve sağlıklarına bir şey olmadan bu harekat başarıyla sonuçlanır." dedi.



Gönüllü 112 ve UMKE personeli, harekat süresi boyunca yapılacak görevlendirmelerle sınır bölgesine dönüşümlü olarak Mehmetçiğe ve sivillere hizmet vermeye devam edecek.