Afyonkarahisar otel zincirini genişletmeye devam ediyor. İş oteli konseptiyle hazırlanan DoubleTree by Hilton Vali Mustafa Tutulmaz’ın katılımıyla kapılarını müşterilerine açtı. Otel, Türkiye'deki 19, Avrupa'daki 105 DoubleTree by Hilton tesisinin arasına katıldı. 

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Afyonkarahisar otel zincirini genişletmeye devam ediyor. İş oteli konseptiyle hazırlanan DoubleTree by Hilton Vali Mustafa Tutulmaz’ın katılımıyla kapılarını müşterilerine açtı. Otel, Türkiye'deki 19, Avrupa'daki 105 DoubleTree by Hilton tesisinin arasına katıldı. 

Otelin bulunduğu Selçuklu Mahallesinde yapılan açılış törenine Vali Mustafa Tutulmaz, Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, yatırımı gerçekleştiren firma Pınar Marble Group Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Altınpınar, Otel Genel Müdürü Sait Önay, protokol üyeleri ile davetliler katıldı.

Modern mimari tasarım ve son teknolojik yenilikler ile hazırlanan otelde 10’u Deluxe, 5’i Suite ve toplamda 115 Misafir Odası bulunuyor. İş oteli konseptiyle hayata geçirilen tesis, bölgede iş insanlarının konaklama ve toplantı ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.

Otelin Genel Müdürü Sait Önay’da otel hakkında detaylı bilgiler verdiği programda öncelikle yatırımı gerçekleştiren firma Pınar Marble Group Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Altınpınar konuştu. 75 Milyon TL yatırım bedeliyle Afyonkarahisar’a kazandırdıkları otelde 95 kişiyi istihdam ettiklerini söyledi. Programa katılan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven ve Ali Özkaya’da duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Son olarak kürsüye gelen ve uluslararası bir zincirin ilimizde bir otelinin olması şehrimize artı değer katıyor diyerek başladığı konuşmasında Vali Mustafa Tutulmaz: “Bizim bundan önce 10 adet faaliyette olan beş yıldızlı otelimiz vardı Gerçekten hepsi ayrı güzellikte ayrı bir zevk ile donatılmış oteller. Ancak uluslararası bir zincirin ilimizde bir otelinin olması ilimize artı bir değer katıyor. Biz her zaman İlimizin marka değerini artırmamız gerekir diyoruz ve bu yönde de çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu marka değer ancak işte bu tür markaların ilimize gelmesiyle daha değer katmış olacağız.  27 bin yatak kapasitemiz var. Devre mülklerden, beş yıldızlı otellere kadar her kesime hitap edebilecek yatak kapasitemizi iyi bir şekilde değerlendirebilmemiz adına ilimizi iyi tanıtmamız gerekiyor. Bizde valilik olarak bütün çalışmalarımızda tanıtıma ağırlık veriyoruz. Gerek sosyal medyada  ve dijital ortamda olsun, gerekse festivallerle, fuarlarla, etkinliklerle her geçen gün ilimizi tanıtmaya çalışıyoruz” dedi.

İlimizin turizm alanında da gelişmesi yönünde gayretler sarf ediyoruz diyen Vali Tutulmaz: “İşte en son balon uçuşu ile ilgili gelişmeler oldu. İnşallah kısa süre içerisinde balonu da burada faaliyete geçirdiğimiz zaman buranın potansiyeli her geçen gün artacak ve bu ortam da bizde varız diyeceğiz. Şuan da dediğimiz gibi çok güzel otellerimiz var. Bu otellerin devamlı aktif halde olabilmesi için her alanda bizim çalışmalarımızı artırmamız lazım. Müzelerimizin sayısını artırıyoruz. Diğer doğal güzellikleri ön plana çıkarmaya çalışıyoruz, Kocatepe’mizi inşallah bundan sonra biraz daha fazla ön plana çıkararak tarih alanında da yine ilimizi belirli bir yere getirmeye çalışıyoruz. Bu etkinlik ve benzer etkinliklerle ilimizin marka değerini artırmaya çalışıyoruz. Ben emeği geçen bu tesisi bu aşamaya getiren başta İbrahim Bey’e ve ekibine, çalışanlarına Hilton camiasına, buraya kadar geldikleri için Sayın Bakan yardımcımıza ve diğer misafirlerimize teşekkür ediyorum. Tesisin hayırlı uğurlu olması dileğiyle hepinize saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi yapılarak otelin açılışı yapıldı.

Vali Mustafa Tutulmaz ve protokol üyeleri açılış sonrası oteli gezerek incelemelerde bulundu.