Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, Afyonkarahisar İl Başkanlığı kongresinin hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Barış Pınarı Harekâtı ile bir kez daha gördük ki ayıdan post ABD’den, Batı’dan Türkiye’ye ve Müslümanlara dost olmuyor, olmadı ve olmayacak” dedi. 

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, Afyonkarahisar İl Başkanlığı kongresinin hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Barış Pınarı Harekâtı ile bir kez daha gördük ki ayıdan post ABD’den, Batı’dan Türkiye’ye ve Müslümanlara dost olmuyor, olmadı ve olmayacak” dedi. 



Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığının olağan seçimli genel kurul toplantısı dün öğleden sonra Kamil Miras Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşti. 



Genel kurul toplantısının açılış konuşmasını Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İbrahim Derviş Suna yaptı. Yeniden Refah Partisi’nin il kongresiyle Afyonkarahisar’da yeniden siyaset sayfasının açıldığına şahitlik edildiğini belirten Suna, “Partimizin il kongresiyle birlikte Afyonkarahisar siyasetinde yeni bir yürüyüş başlıyor. Yeniden Refah Partisi Milli Görüş davasını devam ettiren ve mücadelesini veren tek partidir. Mücadelemiz inşallah yüksek hedefler uğruna devam edecek ve sonuna kadar milletimizin dualarıyla ve destekleriyle ayakta duracağız ve bununla hayat bulacağız. Ben bu yolculuğun hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Günümüz dünyasının içerisinde bulunduğu şartlar bir tarafa küresel ölçekte açlığın, kıtlığın, sefaletin ve yoksulluğun sürmesi diğer tarafta küresel şartların Türkiye üzerinde yüklemiş olduğu fevkalade olumsuz şartlar artık Yeniden Refah Partisinin iktidara gelmesi gerektiğinin göstergesidir” dedi.



Genel Kurul Divanı Osman Mandacı’nın Başkanlığında; Osman Gezgin, İhsan Bilirgen, Mehmet Uysal’dan oluştu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden toplantıda partinin Bölge Koordinatörü İbrahim Meral katılımcılara hitap etti. Toplantının son konuşmasını Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu yaptı. 



Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Eskişehir İl Başkanı Osman Mandacı, 23 Kasım 2018 tarihinde kurdukları Yeniden Refah Partisi’ni evliyaların manevi huzurunda Besmele çekerek kurduklarını söyledi. Mandacı, Milli Görüş davasına yönelik hatırlatmalarda bulundu. 

Yeniden Refah Partisi Bölge Koordinatörü İbrahim Meral ise Barış Pınarı Harekâtında bulunan kahraman Türk askerlerine başarılı olmaları için dua edildiğini vurguladı. Meral, “Cenab-ı Hak’tan askerimize yardım etmesini istiyoruz. Askerlerimizin büyük zaferler elde etmelerini istiyoruz. Tüm şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza şifalar diliyoruz. Bizler sırlı davanın sırlı mücahitleriyiz. Elhamdülillah biz Milli Görüş Hareketi olarak sırlı bir davayız. Bu sırrı liderimiz Dr. Fatih Erbakan ve liderimizin babası merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’da görmek mümkündür. Dünya da hayır için çalışan kadroların başında elbette ki Milli Görüş vardır. Milli Görüşün başında da Yeniden Refah Partisi gelmektedir” diye konuştu.



Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, Afyonkarahisar İl Başkanlığı kongresinin hayırlara vesile olmasını diledi. Milli Görüş Hareketinin merhum lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’a Allah’tan rahmet dileyen Emanetoğlu şöyle konuştu: 

“Milli Görüş için fedakârlıkta bulunan tüm kardeşlerimize ayrı ayrı hususi teşekkürler ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun. Sözlerimizin başında Barış Pınarı Harekâtında görev alan TSK’nın kıymetli mensuplarına, Peygamber Ocağının Mehmetçiklerine ayrı ayrı dualar ediyoruz. Rabbim ordumuzu muzaffer eylesin, vatanımızı ve devletimizi inşallah payidar eylesin. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Bu harekât ile bir kez daha gördük ki ayıdan post ABD’den, Batı’dan Türkiye’ye ve Müslümanlara dost olmuyor, olmadı ve olmayacak. Sözde Stratejik Ortaklarımızın ve sözde dostlarımızın Barış Pınarı Harekâtı ile iki yüzlülüklerini, riyakârlıklarını bir kez daha açık ve net gördük.”



Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığına İbrahim Derviş Suna seçildi. Yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu: “Ahmet Kızıldağ, Ahmet Mert Dağlı, Ahmet Sarıkoç, Bahattin Kızıldağ, Bayram Özbay, Cemal Karkı, Ercan Başaran, Gazi Duru, Gökhan Maniş, Hüseyin Yahşi, İbrahim Köken, İbrahim Pehlivan, İsmail Karatekin, İsmet Ediz, Mehmet Kızılkaya, Mehmet Yavuz, Mert Karakuş, Metin Akyayla, Metin Altın, Metin Bağartır, Muhammed Mustafa Sunay, Musa Ok, Mustafa Dağhan, Mustafa Gülden, Mustafa Kemal Kaya, Nail Balandı, Nedim Şen, Recep Yaşar, Salih Sayır, Sami Gökmen, Selahattin Uğur, Seyit Ali Çetin, Tufan Yaşık, Yakup Korkmaz, Yakup Suna, Yaşar Karatepe, Yavuz Selim Gürbüz.”  

İl Disiplin Kurulunda; Yiğitcan Erim, İsmail Suna, Ahmet Yaşar, Hakan Arslan, Muhammed Kaya yer aldı. 

Üst Kurul Delegeliklerine; İbrahin Derviş Suna, Yaşar Karatepe, İsmail Karkı, İbrahim Köken, Kübra Dağ, Gufran Çetinel, Mehmet Uysal, Selahattin Uğur, Süleyman Demir, Tufan Yaşık, İhsan Bilirgen, Muhammed Uysal seçildi.