Oruçoğlu Termal Durak Başkanı Mehmet Yahşi, güzergah değişikliği ile mağdur edildiklerini belirterek durak minibüs ücretini 1 TL'ye düşürdüklerini ve halkı mağdur etmeyeceklerini çıkladı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Oruçoğlu Termal Durak Başkanı Mehmet Yahşi, güzergah değişikliği ile mağdur edildiklerini belirterek durak minibüs ücretini 1 TL'ye düşürdüklerini ve halkı mağdur etmeyeceklerini çıkladı.



AÇIKLAMA ŞÖYLE:





Mağduruz ama mağdur etmeyeceğiz

Bizler yıllarca Afyonkarahisar’lı hemşehrilerimize kaliteli, temiz güvenli bir şekilde hizmet verme gayret ve çabası içerisinde olan Oruçoğlu Termal Minibüs Durağı minibüsçüleriyiz.



Biz bu zamana kadar hiçbir zaman ve ortamda Afyonkarahisar Belediyemizin değerli Başkanları ve yöneticilerine, Belediye Meclis Üyelerine, Trafik Komisyonu Başkanı ve yöneticilerine en ufak bir söz söylemişliğimiz yoktur ama son dönemde yapılan güzergah değişikliği bizi can evimizden vurmuştur.



Oruçoğlu Termal Minibüs Durağı olarak son güzergah değişikliği sonrası mağdur duruma düşürüldük. Biz büyüklerimizden hakkkımız olmayan birşeyi istemiyoruz, biz sadece hakkımız olanın tarafımıza teslim edilmesidir.



Biz kötü taraf olmayalım diye 2015 yılında alınan kararı uygulayarak Fakülte Minibüs Durağını kendi durağımıza katarak büyük bir fedekarlık gösterdik. Bu sebepledirki o zaman 2015 yılından önce ki güzergahlara dönülmesini istemekte bizim hakkımızdır. Şimdi aynı fedakarlığı Afyonkarahisar Belediye Başkanımız ve tüm Belediye Meclis üyelerinden bekliyoruz. Çünkü biz mağduruz.



Söylediğimiz gibi mağdur taraf biziz. Evimize ekmek götürecek durumumuz kalmamıştır. Bu mağduriyetimizin giderilmesi için defalarca kez Afyonkarahisar Belediyemizin değerli yöneticileri ile görüşmemize rağmen bir sonuç elde edemedik.

Bu sebepledirki bugünden itibaren 2.25 TL olan ulaşım ücretini Oruçoğlu Termal Minibüs Durağı olarak 1 TL’ye indirdik. Biz mağdur olduk ama vatandaşlarımızı hemşehrilerimizi hiçbir zaman mağdur etmeyeceğiz. Tepkimizi bu şekilde ortaya koymakta bizlerin demokratik hakkıdır.



Emin olun ki bizler bu işin buralara gelmesini hiçbir zaman istemedik. Biz her saman yıkıcı değil yapıcı tarafta olduk. Bundan sonrada terbiyemizle, efendiliğimizle güvenli bir şekilde hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.



Kamuoyuna saygıyla duyurulur.



Oruçoğlu Termal Minibüs Durağı Başkanı

Mehmet Yahşi