Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu 6-A, 6-B sınıfları ve diğer şubelerdeki bazı öğrenciler Adıyaman Gerger Sutepe Köyü İlkokulu öğrencileri için bir araya geldi.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu 6-A, 6-B sınıfları ve diğer şubelerdeki bazı öğrenciler Adıyaman Gerger Sutepe Köyü İlkokulu öğrencileri için bir araya geldi.



N.İ.K.O’lu öğrenciler; Adıyaman’daki kardeşleri için kırtasiye, temel yaşam malzemeleri, ilkokul öğrencilerinin ihtiyaçlarından oluşan birçok ürünü hazırlayarak Adıyaman’a gönderdi

Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu’nda Fen Bilimleri Öğretmeni Zuhal Çalışkan’ın eski öğrencisi olan Adıyaman Gerger Sutepe Köyü İlkokulu Sınıf Öğretmeni Ünal Kaya, Afyonkarahisar’daki öğretmeni ile temasa geçerek okuldaki durum hakkında bilgi verdi. Bunun üzerine okuldaki 6-A ile 6-B ve diğer şubelerdeki bazı öğrencilerin, bu hassas konudaki girişimleri ile bir çok malzeme hazırlandı. N.İ.K.O öğrencileri tarafından kırtasiye, temel yaşam malzemeleri, ilkokul öğrencilerinin ihtiyaçları olan birçok malzeme toplandı. Melzemelerin okulda toplanması sonrasında Kaya ile iletişime geçildi. Okula kayıtlı 12 ilkokul öğrencisinin yanı sıra 4-5 yaşlarındaki 3 anasınıfı öğrencisine ve ayrıca 4 de mezun olarak taşımalı eğitimle öğrenim gören 5. ve 6. sınıf öğrencisine olmak üzere toplam 16 öğrenci için hazırlık tamamlandı. N.İ.K.O’lu öğrenciler her öğrenciye oluşturulan yardımların yanı sıra birer de özel çanta hazırladı. Öğrenciler tarafından özel olarak hazırlanan çantalara öğrencilerin özel hediyeleri bırakıldı.



Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu’nda hazırlanan paketler kutulandıktan sonra PTT Kargo ile Adıyaman’daki okula gönderildi.



Kocatepe Gazetesi / Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi