Genel menajer ike kulüp kapanma noktasında kulübü devralan ve yeniden yönetim oluturan Afyon Belediye Basket'in Başkanı Cömert Küce, basketfaul.com'un sorularını cevapladı.

Gözden kaçırmayın

Afyonspor, Altınordu maçına hazır!Afyonspor, Altınordu maçına hazır!

Genel menajer ike kulüp kapanma noktasında kulübü devralan ve yeniden yönetim oluturan Afyon Belediye Basket'in Başkanı Cömert Küce, basketfaul.com'un sorularını cevapladı.



İŞTE BASKETFAUL'DEKİ O HABER:



Afyon Belediye maddi sorunları nedeniyle kapanma aşamasına gelmişken, genel menajer Cömert Küce işin peşini bırakmadı, Vali ve Belediye Başkanı'nın da desteğini alarak yeni yönetim kurup kulübün başına geçti. Ancak yolda lastik patlatıp patlatmayacakları konusunda aklımıza soru gelmiyor değil. 





Yeni başkan Cömert Küce'ye "Bu işi üstlenirken nelere güvendiniz ve sezonun sizin açınızdan nasıl geçeceğini düşünüyorsunuz?" sorularını sorduk ve şu yanıtları aldık...



* Fizibiliteyi çok iyi yaptık. Sezon sona erdiğinde bütün ödemeleri zamanında yapmış olduğumuzu göreceksiniz. Tabii bu arada en yakın bütçeli rakibimizden 3 kat daha aşağı bir bütçemiz olduğu da muhakkak.

* Bütçemizin düşük olması sportif başarı açısından beni korkutmuyor. Kimsenin beklemediği şeyler yapacağız ve sorunsuz bir sezon geçireceğiz. 

* Koç Can Sevim ince eleyip sık dokudu ve sonuçta olanaklarımızın üzerinde başarılar sağlayacak bir kadro kurduk.

* Bu süreç içinde yardımlarını esirgemeyen Valimiz sayın Mustafa Tutulmaz'a ve Belediye Başkanımız sayın Mehmet Zeybek'e teşekkür ederim.

* Biz bu takımı yaşatmak için elimizi taşın altına koyduk ve fedakarlıklar yaptık. Şimdi de biz Afyon seyircisinden fedakarlık bekliyoruz. Geçen sezon Afyon doluluk oranında ligin birincisi idi. Bu sezon daha da büyük kalabalıkların salonu dolduracağından eminim.

* Eski borçları yapılandırmak için yabancılarla temas halindeyiz. Bazıları teklifimizi kabul etti, bazıları kararını bildirecek. Şubat ayına girerken eskiye dönük bir kuruş borcumuz olmamasını planladık.

* Sonuç olarak... Lastiklerimiz sağlam ve sürdürülebilirliği sağlayarak yıllarca yol alacak planlarımız ve enerjimiz var.