Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi’ne yeni yatırımlar gelmeye devam ediyor.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi’ne yeni yatırımlar gelmeye devam ediyor.

Emirdağ Belediye Başkanı ve aynı zamanda Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağ’a en az 50 istihdam sağlayacak olan Necm Kimya Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. firmasına yer tahsisi yapıldığının müjdesini verdi ve Emirdağ’a hayırlı olsun,” dedi.

Yeni Yatırımla En Az 50 Yeni İstihdam

Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi’nden alınan bilgiye göre; 25.000 m2 alana kurulacak olan fabrikanın tarımsal ürünlerden etanol üreterek bundan özellikle sağlık sektöründe ve hastanelerde kullanılan dezenfektan ve antiseptik ürünler üreteceği öğrenildi. Yaklaşık 7.500.000 TL yatırım tutarına sahip firmanın aylık 300.000 litre dezenfektan üretmeyi hedeflediği ve en az 50 personel çalıştıracak olan fabrikanın 2020 yılı içerisinde üretime geçeceği öğrenildi.

Bölgenin en iyisi Emirdağ OSB

Necm Kimya Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. yetkilisi Cüneyt Tan Emirdağ OSB’yi tercih etme sebeplerinin; hammaddeye yakınlık, Emirdağ OSB’nin konumunun merkezi bir yerde olması, Emirdağ OSB’nin alt-üst yapı bakımından Afyon ve bölgesindeki diğer OSB’lerden çok daha iyi bir durumda olması ve OSB yönetiminin kendilerine göstermiş olduğu yakın ilgi ve alaka olduğunu belirtti.

Emirdağ’a Yatırım Artarak Devam Edecek

Emirdağ Belediye Başkanı ve Emirdağ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Koyuncu; bölgede bulunan yatırımcıları OSB yönetimi olarak sonuna kadar desteklediklerini ve bu tarz katma değeri yüksek yatırımların önümüzdeki dönemde artarak devam edeceğini söyledi. Koyuncu, Emirdağ’a ve Emirdağ OSB’ye yapılan yatırımla ilçenin gelişimine önemli katkısı olduğunu dile getirdi.