Afyon Belediye Basketbol Kulübü'nün yeni yönetimi belli oldu. Cömert Küce başkanlığındaki yönetimde şu isimler bulunuyor.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'ın Gururu Münevvere Yılmaz, Trisome Games'de Zirveye KoştuAfyonkarahisar'ın Gururu Münevvere Yılmaz, Trisome Games'de Zirveye Koştu

Afyon Belediye Basketbol Kulübü'nün yeni yönetimi belli oldu. Cömert Küce başkanlığındaki yönetimde şu isimler bulunuyor.



Ümit Yaşar Selek, Levent Akdeniz, Erkan Ayva, Fuat Altıoğu, Şinasi Yılmaz, Mehmet Mert Küce, Alican Selek, Mehmet Selahattin Ünlü



Son iki sezon genel menajer olarak görev yaptığı kulüpte yaşanan maddi sorunların ardından yönetimi devralan Cömert Küce şu açıklamayı yaptı: 

"Hiçbirimizin gönlü kulübü kapatmaya, basketbol çok seven taraftarımızı üzmeye razı gelmedi. Valimiz ve belediye başkanımız ile görüşüp başkanlığa talip oldum.



Mevcut borçları yapılandırarak sponsorluk ve reklam anlaşmaları amaçlayarak Süper Lig'e yakışır, genç, mücadelec, bir takım kurarak yolumuza devam edeceğiz.

Çıktığımız bu yolda tüm Afyonkarahisarlılar'ın maddi manevi desteklerini esirgememelerini, takımı yalnız bırakmamalarını rica ediyorum. İki sene önce takımın başına genel menajer olarak gelirken evimi, ailemi, hayatımı buraya taşıdım. Afyonkarahisarlı olarak yaşadım, hissettim, benimsedim.Her başarı sabır ve zamanı birleştirerek sağlanır."