Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı AFBEL Termal Otel’in Spor Salonu’nda yeni sezon öncesi çalışmalarına devam ediyor.

Gözden kaçırmayın

Afyonspor, Altınordu maçına hazır!Afyonspor, Altınordu maçına hazır!

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı AFBEL Termal Otel’in Spor Salonu’nda yeni sezon öncesi çalışmalarına devam ediyor.

Antrenörleri Burak Hascan ve Yardımcı Antrenör Ömer Faruk Pınar nezaretinde çalışmalara devam Efeleri Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Kulüp Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner, Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Orhan Küçüksağrıcı ve Futbol İl Temsilcisi Mehmet Temur, kulüp yöneticileri izledi.

Afyonkarahisar’ı 2018-2019 sezonunda Türkiye Voleybol Erkekler 1. Lig A Grubu’nda temsil edecek olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı oyuncularıyla sohbet eden Vali Tutulmaz, yeni sezon için başarılar diledi.

Voleybol, futbol ve basketbol takımları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, basketbol takımına sponsor bulamadıklarını, yine de takımı kuracaklarını söyledi. Başkan Zeybek, “Yeni sezonunuz hayırlı olsun. Lig boyunca sakatlanmadan devam edeceğiz bir yıl geçirmenizi diliyorum. Valimiz Mustafa Tutulmaz ve Afyonkarahisar Belediyesi olarak her zaman sizlerin yanlarındayız. 2019-2020 sezonunda futbol voleybol ve basketbolla mücadele edeceğiz. Bu üç branşlardan en sorunsuz ligde mücadele edecek olan takımımız voleyboldur. 2018-2019 sezonunda bitmesiyle birlikte en kısa zaman yönetimini oluşturduk. Bu sezonun fikstürü çekilmesinin ardından takımımız hemen çalışmalarına başladı. Voleybol olarak başarılı olacağımıza inanıyoruz. Futbol branşında da yerel ve ulusal çapta sponsor arasak da maalesef bulamadık. Afyonkarahisar Belediyesi olarak futbol her türlü destek olma yükünü bizde kaldı.” dedi.

Voleybol takım oyuncularına daha çok çalışarak başarıyı elde edeceklerini söyleyen Vali Mustafa Tutulmaz, “Tekrar bir üst lige çıkacağınıza inanıyorum. Sporun tek galibi dostluğun, kardeşliğin ön planda olduğu bir lig olması diliyorum. Spor her ne kadar fizik gücüyle olsa da bence de beyinde başlıyor. Spor uğraşanlar yetenek sahibi olan kişilerdir. Biliyorsunuz rakibine göre bir adım daha fazla adım atan kişi her zaman kazanmıştır. Sizlerden bir isteğim var. Önce takım antrenmanlarında ve maçlarda bir adım daha atmanızı daha fazla terlemenizi tasfiye ediyorum. Antrenmanınız 45 dakika ise siz 46 dakika antrenman yapınız. Haberlerde görüyoruz. Meşhur bir sporcu antrenmanlarından sonra en az 1 saat daha fazla çalışıyor. Geçen sezonu üst liglerde Afyonkarahisar olarak hazır değildik. Beyin olarak şimdiden ligi kaçıncı sırada bitireceğinizi hedef olarak belirleyiniz.” ifadesine yer verdi.

Başarmanın inanmaktan geçtiğine dikkat çeken Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, “24 yıldan beri Afyonkarahisar’ın tüm branşların gelişimi için federasyon olarak çaba sarf ediyoruz. Maddi imkânlarımız sınırlı olmasına rağmen Afyonkarahisar Belediyemiz ve federasyon üyelerimizle imkânlarıyla amatör kulüplerimize destek oluyoruz. Şehrimizin her türlü spor dallarını renk ayırımı olmaksızın desteklemeliyiz. Biliyoruz ki inanırsak başaracağız. Voleybol olarak tekrar Efeler Ligine çıkacağız.” şeklinde konuştu.

Konuşmalarının ardından Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımının Antrenörü Burak Hascan tek tek oyuncuları, teknik heyeti ve yardımcı personeli Vali Mustafa Tutulmaz’a ve Başkan Zeybek’e tanıttı.