Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Erenler Mahallesi'ni ziyaret ederek, Mahalle Muhtarı Hasan Çavlan ve kafe işletmecilerinin talep ve sorunlarını dinledi.

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Erenler Mahallesi'ni ziyaret ederek, Mahalle Muhtarı Hasan Çavlan ve kafe işletmecilerinin talep ve sorunlarını dinledi.

Her Cuma bir mahallede namazını kılan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, bu hafta da namazını Erenler Mahallesindeki Merkez Camii’nde kıldı. Başkan Zeybek Camii çıkışı 'sorunları yerinde çözmek için' Mahalle Muhtarı Hasan Çavlan, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, Belediyenin Birim Müdürleri ile birlikte kafe işletmelerinin ağırlıkta olduğu sokakları tek tek dolaştı. Sorunları ilk ağızdan dinleyen Başkan Zeybek, birim müdürlerine gerekli talimatlar vererek, mahallenin sorunun bir çözüme kavuşturulmasını istedi.

 Erenler Mahallesi’nin son yıllarda en hızlı gelişen ve büyüyen mahallelerimizden biri olduğunu söyleyen Başkan Zeybek, 2019 - 2020 eğitim öğretim yılının başlangıcında Erenler Mahallemizi modern bir görünüme getirmek için Belediyemizin tüm birimlerini seferber edeceklerini söyledi. Erenler Mahallesi’ni şehrimize yakışan ve üniversite öğrencilerimize layık yeşil alanlarının çok olduğu bir yerleşim yeri yapacaklarını söyleyen Başkan Zeybek, “yapılaşmanın devam etmesinden dolayı yapılan asfaltlar kazılıyor. Kanalizasyon ve su hatlarına her ay bir yenisi ekleniyor. Önümüzdeki haftalardan itibaren yolların asfaltlaması, çevre düzenlemesi ve yeni parkların yapılması için gerekli çalışmalara  başlayacağız” dedi.