Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ataköy Mahallesi’nde temaslarda bulundu.

Gözden kaçırmayın

Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..

 Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ataköy Mahallesi’nde temaslarda bulundu.

Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ile birlikte mahalle sakinleriyle biraraya gelen Başkan Zeybek Mahalle Muhtarı Muharrem Özdemir ve mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini alarak dertlerini dinledi.  Başkan Zeybek, el birliği ile Afyonkarahisar’ı hak ettiği konuma getireceklerini söyleyerek istişareye büyük önem verdiklerine dikkat çekti. Mahalle sakinleri Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve İbrahim Yurdunuseven’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in bir sonraki durağı Afyon - Konya karayolu üzerinde yapım çalışmaları son aşamaya gelen Afyonkarahisar Ceza İnfaz Kurumları ile Afyonkarahisar Modern Sanayi Sitesi oldu. Ziyarette Başkan Zeybek, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

  Modern Küçük Sanayi Yapı Kooperatif Başkanı Hakan Dilek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e sanayi sitesinin Afyonkarahisar’a kazandırılmasında verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Belediyemizin siteye olan katkısının büyük olduğuna dikkat çeken Dilek; “Sağolsun Belediyemiz, sanayi sitemizi en büyük eksiklerinden biri olan alt yapısını tamamladı. Bu süreçte Sayın Belediye Başkanımızda bizimle her zaman diyalog içinde oldu. Yönetimim ve esnafımız adına kendilerine şükranlarımı sunarım” dedi

200 bin metrekare alanı kapsayan Modern Sanayi Sitesi’nin içinde 382 adet dükkânın yer aldığı söyleyen Hakan Dilek, “Bölgede benzeri olmayan bir sanayi sitesi inşaat ediyoruz. Dükkanlarımızın cephesi 8 metre, derinliği 12,5 metre, yüksekliği ise 9 metre olacak. Yine dükkanlarımızın 100 Metrekare kapalı alanı, önlerinde ise 76 metrekarelik kullanım alanı olacak. Adı küçük ama bölgede KOBİ Sanayi Sitesi olarak nitelendirebileceğimiz bir tesisi Belediyemizin destekleriyle Afyonkarahisar’a kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah kısmet olursa bu yıl Zafer Haftası içinde kura çekimini yapacağız, kooperatif ortaklarımıza da tapularını dağıtacağız. 2019 Yılında kaba inşaatını tamamlamayı hedeflediğimiz çalışmalar sonunda 2020 yılında hizmete olmayı planlamaktayız” diye konuştu.