15 Temmuz Demokrasi ve Mili Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Gazileri Aykut Sakartepe, Nazım Okyay ve Tural Kahraman evlerinde ziyaret edildi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

15 Temmuz Demokrasi ve Mili Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Gazileri Aykut Sakartepe, Nazım Okyay ve Tural Kahraman evlerinde ziyaret edildi.

Vali Yardımcısı Gülihsan Yiğit ve Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya tarafından yapılan ziyaretlerde İkmal ve Garnizon Komutanlığı temsilcisi Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Levent Yüksel, İl Jandarma Komutanlığı Lojistik Şube Müdürü Teğmen Ziya Bilgin, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ümit Yılmaz, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zekai İnan’da hazır bulundu.



Afyonkarahisar Valiliği'nden yapılan açıklamada, 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünün üzerinden 3 yıl geçtiği bildirilerek, "Devleti ve hükümeti ele geçirmeye çalışan şer çetesi, milletimizin destansı direnişiyle umduğunu elde edemedi. Milletimiz, üzerine açılan ateşlere, atılan bombalara, yöneltilen tehditlere, gözlerinin önünde şehit olan insanlara rağmen asla geri adım atmayarak, meydanı darbecilere bırakmamıştır." denildi.



Açıklamada, 15 Temmuz gecesinde darbecilere karşı gösterilen direniş sırasında gazi olan ve Afyonkarahisar merkezde yaşamlarını sürdüren Aykut Sakartepe ve Nazım Okyay’ın evlerinde Vali Yardımcısı Gülistan Yiğit ve beraberindekiler tarafından ziyaret edilerek, kahraman gazilere ülkemiz ve Afyonkarahisarlılar adına teşekkür edildiği kaydedildi.



Öte yandan Şuhut İlçesi'nde ikamet eden 15 Temmuz Gazisi Tural Kahraman da unutulmadı. Kaymakam Nurullah Kaya gaziyi ziyaret ederek, gösterdiği cesaret ve kahramanlık için bir kez daha teşekkür etti.

Kocatepe Gazetesi