Bir takım incelemeler için Emirdağ ilçesine giden Vali Mustafa Tutulmaz, vatandaşlarla görüşerek istek ve taleplerini dinledi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı

Bir takım incelemeler için Emirdağ ilçesine giden Vali Mustafa Tutulmaz, vatandaşlarla görüşerek istek ve taleplerini dinledi. Vali Tutulmaz daha sonra köy yollarında devam eden yol yapım çalışmalarını inceledi.

Vali Mustafa Tutulmaz’ın ilk durağı Emirdağ Kaymakamlığı oldu. İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Acır’dan ilçedeki çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Tutulmaz, daha sonra esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nunda eşlik ettiği ziyaretler sırasında yolda çocuklarla karşılaşan Vali Tutulmaz, onlara çok fazla kitap okumaları tavsiyesinde bulunarak çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Vali Tutulmaz  daha sonra Suvermez- Hamzahacılı-Salihler-Toklucak yolunun Suvermez Köyü kısmındaki Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Yetkililer bu yolun 17 kilometrelik bir yol olduğunu ve bu yıl içerisinde tamamlanacağını ifade etti. Diğer yandan Emirdağ’ın diğer çeşitli noktalarında 27 kilometrelik bir yol ağının bu yıl içerisinde sathi kaplama yöntemiyle asfaltlanacağı kaydedildi. Vali Tutulmaz, yetkililerden bilgi aldıktan sonra kazasız belasız bir sezon geçirilmesi temennisinde bulunarak yol çalışmalarında çalışan işçilere kolaylıklar diledi.