Her fırsatta şehit aileleri ve yakınlarıyla bir araya gelen Vali Mustafa Tutulmaz Dinar ve Şuhut ilçelerinde şehit ailelerini ziyaret etti.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

Her fırsatta şehit aileleri ve yakınlarıyla bir araya gelen Vali Mustafa Tutulmaz Dinar ve Şuhut ilçelerinde şehit ailelerini ziyaret etti.

Vali Mustafa Tutulmaz’a ziyaretlerinde Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile Dinar Kaymakam Selami Kapankaya’da eşlik etti.

İlk olarak Dinar ilçesine giden Vali Mustafa Tutulmaz Şırnak’ın İdil ilçesi Cehennemderesi bölgesindeki operasyonlarda Şehit düşen J. Tğm. Şafak Evran’ın Yıprak köyünde yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Sizlerin Hakkı Ödenemez

Aileyle bir süre sohbet eden Vali Mustafa Tutulmaz: “ Devlet vatandaşların huzur ve güven ortamında yaşayabilmesi için var. Sizler bu vatan için, devletimiz için en kıymetli varlıklarınızı şehit verdiniz. Sizlerin hakkı elbette ödenemez. Bizlerde sizler için elimizden gelenin en iyisini yapmaya ve her zaman sizlerin yanında olmaya hazırız. Bir sıkıntı veya talebiniz olduğunda bana her zaman ulaşabilirsiniz. Her türlü sıkıntıda Valilik olarak kapımız sizlere her zaman açıktır” dedi.  

Sizlere Bizlere Emanetsiniz

Vali Tutulmaz ardından Şuhut ilçesi Balçıkhisar köyünde ikamet eden Şehit İs. Uzm. Onb. Yasin Çubuk'un ailesini ziyaret etti. Ailenin istek ve taleplerini dinleyen Vali Mustafa Tutulmaz: “Sizler bizlere şehidimizin emanetisiniz. Bizlerde emanete en iyi şekilde sahip çıkmak, sizlerin her zaman yanında olmak düşüncesiyle buradayız. Bir sıkıntınız olduğunda her zaman bana ulaşabilirsiniz” diye konuştu.