ŞUHUT Belediye Başkanı Recep Bozkurt,  ilçemize kazandırılan yol temizleme ve süpürme aracını Belediyemiz Teknik Hizmetler Biriminde inceleyerek, test sürüşünü gerçekleştirdi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

ŞUHUT Belediye Başkanı Recep Bozkurt,  ilçemize kazandırılan yol temizleme ve süpürme aracını Belediyemiz Teknik Hizmetler Biriminde inceleyerek, test sürüşünü gerçekleştirdi.

“İl Belediyeleri ile Yarışacak Araç Filosuna Sahibiz”

Şuhut Belediye Başkanımız Recep Bozkurt seçim döneminde halkımıza verdiği sözleri tutmaya devam ediyor. 2023 vizyon projeleri arasında yer alan ve ilçemizdeki cadde ve sokakların daha temiz olmasını amaçlayan Yol Süpürme aracının ilçemize kazandırıldığını duyuran Başkan Bozkurt, göreve geldiği 2009 yılında Şuhut Belediyesi’nin demode ve birçoğu hurdaya ayrılmış 30 araçla halka hizmet vermeye çalıştığını hatırlattı. 2009’dan günümüze Şuhut Belediyesinin araç filosunun tamamının yenilendiğini bugün 80’e yakın araçla Şuhut’a hizmet verdiklerinin altını çizen Başkan Bozkurt, “2009’dan günümüze ilçemizde çok şey değişti, belediyemiz araç filosu bunlardan sadece bir tanesi. Göreve geldiğimizde araç filomuz belde belediyeleri ile yarışıyordu, ve 30 a yakın araçın birçoğunu hurdaya ayırdık. Ancak bugün Elhamdülillah bir il belediyeleri ile yarışacak düzeyde genç ve modern bir araç filomuz var. Bu araçlarımız ile hemşehrilerimize haftanın 7 gün 24 saat hizmet veriyoruz” dedi.

“Yol Süpürme Aracı Şehrimize Hayırlı Olsun”

Başkan Bozkurt, “Halkımızın sağlığı, ilçemizin temizliği için 10 yıldır yaptığımız gibi bugünde çalışmaya devam ediyoruz. Yaptığımız cadde ve yol çalışmaları sonrasında ilçemiz için ihtiyaç haline gelen, 2023 vizyon projelerimiz arasında olan yol süpürme aracını ilçemize kazandırdık. Hemşehrilerimizin daha temiz bir Şuhut’ta yaşaması için aracımız yakın zaman içerisinde cadde ve sokaklarımızı temizlemeye başlayacak” dedi. Başkan Bozkurt, yakın zamanda farklı projelerin de hayata geçirileceğini sözlerine ekleyerek, “Şahitler ve şehitler diyarı Şuhut’umuza ve onun aziz sakinlerine herşeyin en iyisi ve güzeli yakışır, bu aracımızda ilçemize hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.