TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu Sinanpaşa ziyaretinde bölgeye yatırım yapacak iş dünyasına yatırım ve yer konusunda her türlü desteğivereceklerini belirtti.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu, Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman ve ilçedeki firmaları ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

 

TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mustafa Özkan, İcra Komitesi Başkan Yardımcıları Kerem Güzel ve Nurettin Karaman, İcra Komitesi Üyesi İzzet Ayhan Mollaoğlu, Genç Girişimciler Kurulu Üyesi Fevzi Akdeniz ile ATSO Meclis Üyesi Özgün Çiçek, Sinanpaşa’da bir dizi ziyarette bulundu.

İLK ZİYARET KARAMAN’a

TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu heyetinin ilk olarak Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman’ı ziyaret etti. Bölgede kurulması planlanan Organize Sanayi Bölgesi için çalışmalarının olacağını belirten Karaman, bunun dışında bölgeye yatırım yapacak iş dünyasına yatırım ve yer konusunda her türlü desteği vereceklerini belirtti. Karaman, bölgede sera ve tekstil konusunda yatırımlar olduğunu, başka yatırımların da olacağını kaydetti.

BORUSAN HOLDİNG’E TEŞEKKÜR

Genç Girişimciler Kurulu’nun ikinci durağı Borusan Holding tarafından Tazlar’da kurulan ve tarımsal kalkınmada örnek teşkil eden 38-30 Çiftliği oldu. Heyet, 38-30 Çiftliği’nin yöneticileri ile görüşerek projenin Afyonkarahisar’a yapacağı katkılar hakkında bilgi edindi. TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mustafa Özkan, “Borusan Holding’in kurmuş olduğu bu büyük tesis, ilimizin tarım, turizm ve kültür alanında gelişmesine katkı sağlayacaktır. Borusan Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabıyık’a bu yatırımı dolayısıyla teşekkür ederiz” dedi.

ÇEVRE-PET VE ÖZKANLAR’A ZİYARET

Heyet, daha sonra Çevre-Pet firmasını ziyaret etti. Firma yetkililerinden geri dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi alan heyet, son olarak Özkanlar Ağaç Ürünleri’ne ziyaret gerçekleştirdi.